Pelgrim is betaalbaar en goed van kwaliteit

Pelgrim in je keuken: betaalbare apparatuur en goede kwaliteit

Een Pelgrim keuken is betaalbaar en goed van kwaliteit. Het is een Nederlandse fabrikant met meer dan 90 jaar ervaring. De apparatuur is betaalbaar voor een breed publiek en daarmee goed geschikt voor passieve, snelle en gepassioneerde hobbykoks. Onze klanten hebben goede ervaringen met keukenapparatuur van Pelgrim (zoals de familie Spaan uit Harmelen), niet in de laatste plaats dankzij de brede collectie die verder gaat dan een kookplaat, een gasfornuis of een vaatwasser in een paar modellen. Ben je geïnteresseerd in een Pelgrim keuken? Onze adviseurs vertellen je bijvoorbeeld graag meer over ovens, afzuigkappen, magnetrons, koelkasten en steamers van dit merk.

Kookplaten, ovens, fornuizen en meer

Het uitgebreide aanbod van Pelgrim maakt het makkelijk om precies de keukenapparatuur te vinden die je nodig hebt. We kunnen je uitstekend adviseren in het kiezen van een voordelig instapmodel of een betaalbaar exemplaar uit de rest van het assortiment, tot aan luxe versies voor het middensegment. Het assortiment van Pelgrim is breed en diep, zodat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen vinden. Betaalbaar en toch luxe, of met een instapmodel dat voor een zo laag mogelijke prijs beschikbaar is.

Mooi Samen en 8 jaar garantie

Pelgrim combineert mooi en functioneel in de Mooi Samen-collectie. Het gaat om een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten met designs die goed op elkaar aansluiten. Een mooie keuze die volledig in eigen beheer werd ontwikkeld, waarbij gebruiksgemak altijd voorop heeft gestaan. De apparatuur is eenvoudig schoon te maken, te onderhouden en te bedienen. En je kunt jouw smaak altijd in je nieuwe keuken toepassen, want het merk beschikt naast RVS-apparaten ook over matzwarte uitvoeringen.

Ondanks de scherpe prijzen voor de keukenapparatuur en de goede ervaringen kun je standaard rekenen op uitgebreide garanties. Kies je voor minimaal 4 Pelgrim-apparaten in de keuken? Dan kun je rekenen op 8 jaar garantie.

Showroom met Pelgrim keukenapparatuur

We hebben in de showroom diverse keukens staan met Pelgrim-apparatuur. Onze adviseurs vertellen je graag over de ervaringen van andere klanten met de kookplaten, gasfornuizen en bijvoorbeeld de vaatwassers, net als met de andere apparatuur.

Wil je een keukenontwerp laten maken of meer weten of specifieke apparatuur van Pelgrim? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. We kunnen dan goed de tijd nemen om al jouw wensen en vragen te bespreken. Op die manier stellen we graag de perfecte keuken voor je samen. Wil je je alvast verdiepen in de producten van Pelgrim? Download dan de catalogus (13 MB).

Afspraak maken
Pelgrim ovens - Velthuizen Keukens Pelgrim - Velthuizen Keukens Pelgrim keukenapparatuur - Velthuizen Keukens Pelgrim afzuigkap - Velthuizen Keukens

Meer weten over Pelgrim? Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Pelgrim apparatuur

Familie Van den Berg uit Leusden

Bekijk meer

Familie Jochemsen uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Cromwijk uit Woerden

Bekijk meer

Familie De Lange uit Ede

Bekijk meer

Familie Robbertsen uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Familie Spaan uit Harmelen

Bekijk meer