Scroll verder

“Een keukenbar is de perfecte combinatie van werkruimte en sfeervol koken”

Op zoek naar een keukenbar in je nieuwe keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een keukenbar is de perfecte combinatie van werkruimte en sfeervol koken. Door de keukenbar sluit de keuken naadloos aan bij de woonkamer en verruim je je opbergruimte. Dineren aan de keukenbar is praktisch en gezellig. Velthuizen Keukens is expert op het gebied van een keukenbar en onze adviseurs denken graag met je mee bij het plaatsen van een keukenbar in je nieuwe keuken.

Waarom een keukenbar?

 

Een keukenbar is sfeervol, praktisch, en zorgt voor extra werk- en opslagruimte. Je kunt blijven kletsen tijdens het koken en je verbindt de keuken met de woonkamer. De keuken wordt zo een plek om naast koken ook te studeren, werken, gezelschapsspellen te spelen en te kletsen met vrienden en familie. Op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte ontwerpen we bij Velthuizen Keukens de bar die past in jouw huis. Kies je voor een grote keukenbar met 4 of 6 stoelen? Of een kleinere bar met 2 stoelen? Maatwerk is uiteraard mogelijk. En voor welk tafelblad kies je? Twijfel je over de stijl? Dat begrijpen we. Op onze vestiging staat de deur voor je open!

 

Advies over keukenbars

 

De materiaal- en kleurkeuze van je keukenbar is van groot belang voor het eindresultaat. Trek je de stijl van je woonkamer door in de keuken of kies je voor een andere stijl? Een contrasterende stijl maakt de keuken een echte eyecatcher, maar is ook risicovol. Doe inspiratie op in onze online showroom of kom langs op onze vestiging. Onze adviseurs geven je graag advies over de materialen, indeling en apparatuur in je nieuwe keuken. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je bar vooruit. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Keukenbar: advies en montage

 

Met onze werkwijze zorgen we dat we altijd betrokken zijn bij het hele proces. Dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keukenbar en zie je meteen of het past bij de rest van je interieur. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw nieuwe keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Wil jij ook een keukenbar?
Maak snel een afspraak!

"Ik denk graag mee over de opstelling en materialen voor jouw keuken!"


Privé: Niels Adviseur

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook