Scroll verder

“Een ingrijpende verbouwing met een fantastisch eindresultaat”

Binnenkijken bij de

Familie Dekker

uit Bunschoten-Spakenburg

 

“Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping bij Marco en Thea. Doordat de familie al een aantal jaar in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren en waar de wensen lagen voor de verbouwing. Het uitgangspunt was een royale uitbouw aan de achterzijde, waardoor er een totaal andere opstelling voor de keuken gekozen kon worden. Wij hebben dit totale traject met onze vakmensen in eigen beheer voor Marco en Thea mogen uitvoeren; het realiseren van de aanbouw, loodgieterswerk, stuc- en schilderwerk en uiteindelijk het plaatsen van de keuken. Projectbegeleider Gijsbert coördineerde het hele traject en was hierin het vaste aanspreekpunt. Dat is ontzorgen next level!”

bullet point Keuken met verbouwing

bullet point Greeploze eilandkeuken

bullet point Keramiek werkblad

bullet point Wijnklimaatkast

Velthuizen Verbouw

In eerste instantie kwamen Marco en Thea bij ons binnen voor de aanschaf van hun keuken. Toen duidelijk werd dat wij ook de complete verbouwing voor onze rekening konden én wilden nemen zijn we gezamenlijk het hele traject aangegaan. Alle werkzaamheden werden opgenomen en er werden tekeningen voor de uitbouw en het leidingwerk gemaakt. Uiteindelijk was daar dan de planning en kon de verbouwing beginnen.

 

Alle werkzaamheden werden uitgevoerd door vakmensen waar wij al jarenlang mee samenwerken. Deze mannen vinden stuk voor stuk kwaliteit net zo belangrijk als wij. Bij dit project ontstond er bijvoorbeeld een uitdaging met de draagmuur, hier moest een stalen balk ingebracht worden. Normaal gesproken zou dit een verspringing in het plafond betekend hebben. Door slimme berekeningen was het mogelijk om het plafond strak te houden. Hetzelfde geldt bij het werkblad, hier heeft onze monteur Ruud een uitsparing in het werkblad moeten maken om een strakke aansluiting te krijgen bij een muur die niet verwijderd kon worden.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFront HPL XT Carbon

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven met stoomfunctie

bullet pointNEFF multifunctionele oven met magnetronfunctie

bullet pointNEFF warmhoudlade

bullet pointNEFF inductiekookplaat met bladafzuiging

bullet pointNEFF koelkast met vriesvak

bullet pointNEFF vaatwasmachine

bullet pointBoretti wijnklimaatkast

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Alles in harmonie

De Rotpunkt keuken heeft een extra mat front gekregen in de kleur Carbon. Als subtiele omlijsting, die je bijvoorbeeld ziet bij de kastenwand, is een paneel gebruikt in de kleur Bronze Metal. Het keramiek werkblad van Velthuizen Select heeft een prachtige marmerstructuur en de kleuren hiervan brengt het geheel bij elkaar. Dezelfde materialen zijn overigens gebruikt bij de ombouw van de haard en het TV meubel. Marco en Thea kozen voor een apparatenlijn van NEFF, met onder andere twee prachtige ovens en een inductiekookplaat met bladafzuiging. In de aparte koffienis heeft een wijnklimaatkast van Boretti een plekje gekregen. Uiteraard hoort in een keuken als deze ook een Quooker thuis, er is gekozen voor een zwarte uitvoering wat mooi matcht met de fronten. Als finishing touch is er een hanglamp van Novy boven het eiland geplaatst.

Wil jij ook een

keuken met verbouwing?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook