“Boretti-apparatuur: meer dan alleen fornuizen

Lees meer over Boretti

Boretti-keukenapparatuur: prachtige fornuizen en meer…

Boretti-keukenapparatuur kennen de meeste mensen van de vrijstaande fornuizen waarmee ze in 1995 de markt in Nederland veroverden. Vandaag de dag staat het merk voor veel meer dan een bijzonder fornuis. Het merk creëert een heerlijk Italiaans gevoel in de keuken. Op gas en op inductie, net als met diverse andere apparaten van zeer hoge kwaliteit.

Onze adviseurs worden regelmatig uitgenodigd bij Boretti en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We kennen de nieuwe apparatuur en weten hoe je daar in de keuken op een prachtige manier gebruik van kunt maken. Prachtig en sfeervol, zoals het de Italianen betaamt als ze beginnen te koken.

Italiaanse keuken met moderne technieken

Boretti is dé basis voor een Italiaanse keuken, waar tradities voortleven met de moderne technieken van vandaag de dag. Natuurlijk is het Italiaanse merk bekend van het vrijstaande fornuis waar het merk in Nederland groot mee is geworden, maar ze beschikken over een veel ruimer assortiment dan alleen fornuizen. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande koelkast, een kraan, een wijnklimaatkast en natuurlijk allerlei inbouwapparatuur. Het merk is uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van keukenapparatuur, altijd op basis van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kun je de keuken compleet maken met kleinere huishoudelijke apparaten, zoals een koffiemachine of een broodrooster.

Een fornuis van Boretti is in Nederland beschikbaar in allerlei prachtige uitvoeringen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan mat zwart en RVS, of aan volledig wit. Daarnaast kun je het fornuis uitrusten met een enkele oven, een dubbele oven of zelfs een warmhoudlade. Je hebt de kans om je volledig uit te leven met een Italiaanse keuken van Boretti.

Gas en inductie bij Boretti

Kun of wil je geen gebruik maken van gas? Hedendaags is het zelfs mogelijk om een inductiefornuis op jouw gewenste kleur te bestellen. Het merk laat daarmee goed zien dat het meegaat met de tijd en klaar is voor de toekomst. Als er geen gas beschikbaar is, of je daar geen gebruik van wilt maken, kun je toch zorgen voor de kenmerkende Boretti-ervaring. Je kookt op inductie of op gas altijd met de sfeer en beleving zoals die bij dit merk belangrijk is.

Showroom met Boretti fornuizen

Zelf de apparatuur van Boretti ervaren en ontdekken? Kom naar onze showroom, of maak een afspraak met onze adviseurs. Tijdens een afspraak kunnen we goed de tijd nemen om je persoonlijke wensen te bespreken en kunnen we een compleet keukenontwerp voor je maken. Wil je eerst wat inspiratie op doen? Bekijk dan onze online showroom, of onze inspiratiepagina. De collecties van Boretti vind je hier: Collezione Cucinare 2021 (3 MB).

Afspraak maken
Boretti keukenapparatuur Boretti olijfolie Boretti fornuis Boretti staafmixer

Fornuis in je keuken: waarom zou je het wel (of niet) doen?

Een fornuis in je keuken, dat is toch ouderwets? Zeker niet! Dankzij de verschillende designs zijn fornuizen toe te passen in zowel moderne als...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Boretti? Maak een afspraak met Timon

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Timon geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Boretti apparatuur

Familie Van de Haar uit Renswoude

Bekijk meer

Familie Van der Wardt uit Woudenberg

Bekijk meer

Familie Liefting uit Scherpenzeel

Bekijk meer