“Boretti-apparatuur: meer dan alleen fornuizen

Lees meer over Boretti

Boretti-keukenapparatuur: prachtige fornuizen en meer…

Boretti-keukenapparatuur kennen de meeste mensen van de vrijstaande fornuizen waarmee ze in 1995 de markt in Nederland veroverden. Vandaag de dag staat het merk voor veel meer dan een bijzonder fornuis. Het merk creëert een heerlijk Italiaans gevoel in de keuken. Op gas en op inductie, net als met diverse andere apparaten van zeer hoge kwaliteit.

Onze adviseurs worden regelmatig uitgenodigd bij Boretti en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We kennen de nieuwe apparatuur en weten hoe je daar in de keuken op een prachtige manier gebruik van kunt maken. Prachtig en sfeervol, zoals het de Italianen betaamt als ze beginnen te koken.

Italiaanse keuken met moderne technieken

Boretti is dé basis voor een Italiaanse keuken, waar tradities voortleven met de moderne technieken van vandaag de dag. Natuurlijk is Borreti bekend van het vrijstaande fornuis waar het merk in Nederland groot mee is geworden, maar ze bieden ook ander apparatuur, zoals een vrijstaande koelkast, een kraan, een wijnklimaatkast en natuurlijk allerlei inbouwapparatuur. Het merk is uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van keukenapparatuur, altijd op basis van de hoge kwaliteit die we van Boretti kennen. Bovendien kun je de keuken compleet maken met kleinere huishoudelijke apparaten, zoals een koffiemachine of een broodrooster.
Een fornuis van Boretti is er in Nederland in allerlei prachtige uitvoeringen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan mat zwart en RVS, net als volledig in wit. Je kunt het fornuis uitrusten met een enkele oven, een dubbele oven of zelfs een warmhoudlade. Je hebt de kans om je volledig uit te leven met een Italiaanse keuken van Boretti.

Gas en inductie bij Boretti

Kun of wil je geen gebruik maken van gas? Het is zelfs mogelijk om een Boretti inductie-fornuis op jouw gewenste kleur te bestellen. Het merk laat daarmee goed zien dat het meegaat met de tijd en klaar is voor de toekomst. Als er geen gas beschikbaar is of je daar geen gebruik van wilt maken kun je toch zorgen voor de kenmerkende Boretti-ervaring. Je kookt op inductie of op gas, altijd met de sfeer en beleving zoals die bij dit merk belangrijk is.

Showroom met Boretti fornuizen

Zelf de apparatuur van Boretti ervaren en ontdekken? Kom naar onze showroom of maak een afspraak met onze adviseurs. Tijdens een afspraak kunnen we goed de tijd nemen om je persoonlijke wensen te bespreken en kunnen we een compleet keukenontwerp voor je maken.

Meer weten over Boretti? Maak een afspraak met Evert Jan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Evert Jan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Bekijk referenties met Boretti apparatuur

Familie van de Haar uit Renswoude

Bekijk meer

Familie van der Wardt uit Woudenberg

Bekijk meer

Familie Liefting uit Scherpenzeel

Bekijk meer

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.