Scroll verder

Boretti-apparatuur: meer dan alleen fornuizen”

Boretti-keukenapparatuur kennen de meeste mensen van de vrijstaande fornuizen waarmee ze in 1995 de markt in Nederland veroverden. Vandaag de dag staat het merk voor veel meer dan een bijzonder fornuis. Het merk creëert een heerlijk Italiaans gevoel in de keuken. Op gas en op inductie, net als met diverse andere apparaten van zeer hoge kwaliteit.

 

Onze adviseurs worden regelmatig uitgenodigd bij Boretti en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. We kennen de nieuwe apparatuur en weten hoe je daar in de keuken op een prachtige manier gebruik van kunt maken. Prachtig en sfeervol, zoals het de Italianen betaamt als ze beginnen te koken.

Boretti: prachtige fornuizen en meer…

 

Boretti is dé basis voor een Italiaanse keuken, waar tradities voortleven met de moderne technieken van vandaag de dag. Natuurlijk is het Italiaanse merk bekend van het vrijstaande fornuis waar het merk in Nederland groot mee is geworden, maar ze beschikken over een veel ruimer assortiment dan alleen fornuizen. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande koelkast, een kraan, een wijnklimaatkast en natuurlijk allerlei inbouwapparatuur. Het merk is uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van keukenapparatuur, altijd op basis van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kun je de keuken compleet maken met kleinere huishoudelijke apparaten, zoals een koffiemachine of een broodrooster.

 

Een fornuis van Boretti is in Nederland beschikbaar in allerlei prachtige uitvoeringen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan mat zwart en RVS, of aan volledig wit. Daarnaast kun je het fornuis uitrusten met een enkele oven, een dubbele oven of zelfs een warmhoudlade. Je hebt de kans om je volledig uit te leven met een Italiaanse keuken van Boretti.

 

Gas en inductie bij Boretti

 

Kun of wil je geen gebruik maken van gas? Hedendaags is het zelfs mogelijk om een inductiefornuis op jouw gewenste kleur te bestellen. Het merk laat daarmee goed zien dat het meegaat met de tijd en klaar is voor de toekomst. Als er geen gas beschikbaar is, of je daar geen gebruik van wilt maken, kun je toch zorgen voor de kenmerkende Boretti-ervaring. Je kookt op inductie of op gas altijd met de sfeer en beleving zoals die bij dit merk belangrijk is.

 

Showroom met Boretti fornuizen

 

Zelf de apparatuur van Boretti ervaren en ontdekken? Kom naar onze showroom, of maak een afspraak met onze adviseurs. Tijdens een afspraak kunnen we goed de tijd nemen om je persoonlijke wensen te bespreken en kunnen we een compleet keukenontwerp voor je maken. Wil je eerst wat inspiratie op doen? Bekijk dan onze online showroom!

Wil jij ook Boretti

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Niels!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Boretti!"


Privé: Niels Adviseur

Referenties met Boretti

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Hartog

Tijdens het eerste gesprek bij Velthuizen Keukens ontstond er een mooie schets. De adviseur tekende een verrassende opstelling waarbij onze eettafel aan het keukeneiland vast zat.

Architectuur

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Familie Uljee

De materialen voor de keuken heeft de familie Uljee met zorg en gevoel voor stijl uitgekozen. En dit zie je in het eindresultaat heel duidelijk terug! De tijd van enkel zwarte of witte keukens ligt achter ons.

Familie Duinkerke

In het buitengebied van Scherpenzeel bouwden Piet en Annet aan hun droomwoning. Over elk detail, vanaf de eerste steen tot aan de laatste kwaststreek is nagedacht, en dat zie je.

Familie Dekker

Al lange tijd borrelden er ideeën voor een grondige verbouwing van de benedenverdieping. Doordat de familie al jarenlang in hun prachtige woning woonden, was duidelijk hoe bepaalde ruimtes in gebruik waren.

Familie Hartkamp

Wat een prachtig eindresultaat bij Rico en Daphne! Het grote voordeel van een totale verbouwing is dat je alles op elkaar aan kunt passen. De gekozen kleuren van de fronten matchen perfect.

Familie De Boer

De familie De Boer kwam bij ons binnen met een duidelijk beeld van hoe hun nieuwe keuken eruit moest komen te zien. Eenmaal bij ons aan tafel bleek al snel dat wij al deze wensen konden samenvoegen.

Familie Van der Hagen

De familie Van der Hagen woonde al een aantal jaar in een mooie, karakteristieke bovenwoning in Rotterdam toen de gelegenheid zich voordeed om de woning te kopen.

Architectuur

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Architectuur

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Architectuur

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Architectuur

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Architectuur

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Familie Harmsen

De schitterende nieuwbouwwoning van de familie Harmsen heeft een fantastische plafondhoogte. Om deze hoogte te benadrukken zijn de hoge kast en koffienis in de wand gecreëerd.

Familie De Kruif

Stijlvolle keuken met een mooie combinatie van fronten. Het royale keukeneiland beschikt over een wijnklimaatkast.

Familie Van der Wardt

Een heerlijke landelijke keuken. Het rode Boretti fornuis, de vooruitspringende spoelbak en de tegeltjes met kippen zijn echte blikvangers.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook