Scroll verder

“Liebherr is een specialist in koelen en vriezen“

Net als Velthuizen Keukens is Liebherr een echt familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1949 heeft het merk zich als specialist ontwikkeld in elke branche waar het actief is. Bij de meeste mensen is Liebherr bekend om zijn koel- en vriesapparaten, maar Liebherr doet veel meer dan dat. Zo is het merk één van de grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld, en heeft het merk een toonaangevende rol bij de ontwikkeling van onder andere graafmachines en vliegtuigonderdelen. Dankzij de ruim 40.000 medewerkers die nu bij Liebherr werken kan het merk zich gelukkig ook blijven focussen op kwaliteit van koelkasten en vrieskisten, en heeft het zijn aanbod uit kunnen breiden met een aantal prachtige wijnkasten.

Liebherr: koelen en vriezen met een laag energieverbruik

 

 

Focus op koelen

 

Liebherr is een specialist in koelen en vriezen. Daarbij maakt de Duitse fabrikant gebruik van de meest moderne koeltechnieken. Mede daardoor heeft 92% van de modellen voor huishoudelijk gebruik energielabel A+ of hoger. Dit zeer lage energieverbruik is dan ook het belangrijkste productkenmerk van Liebherr. Gecombineerd met modellen in allerlei soorten en maten heeft het merk daarmee een prachtig productportfolio gecreëerd. Koelkasten en vriezers zijn zowel inbouw als vrijstaand verkrijgbaar, en in beide gevallen is natuurlijk ook een koel/vriescombinatie mogelijk. Daarnaast zijn de koelkasten en vriezers in verschillende formaten beschikbaar, bijvoorbeeld als kastmodel of als tafelmodel. Hetzelfde geldt voor wijnkasten; deze zijn in te bouwen of vrijstaand verkrijgbaar, in verschillende hoogtes. Het is zelfs mogelijk om een koelkast, vriezer en wijnkast te combineren in een side-by-side model!

 

Ook wat betreft technologieën blijft Liebherr zich ontwikkelen. Een voorbeeld is BioFresh: een vershoudzone die de ideale omstandigheden voor groenten, fruit, vlees, vis en zuivelproducten creëert. In deze zone blijft de temperatuur net boven 0°C en is er sprake van een ideale luchtvochtigheid. Hierdoor blijven gezonde vitaminen en smaak behouden, en blijven producten tot wel drie keer langer vers. Een andere innovatie is SmartDevice, waarmee je via je telefoon altijd en overal toegang hebt tot je Liebherr apparaten. Hiermee zet je de koelkast kouder, bijvoorbeeld als je met boodschappen thuis komt, krijg je een seintje als de deur nog openstaat, en ontvang je meldingen voor wanneer het FreshAir-filter vervangen moet worden.

 

Liebherr bij Velthuizen Keukens

 

Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze in koelen gespecialiseerde Duitse fabrikant. Zo geven ze je in onze showroom graag meer informatie over BioFresh en SmartDevice, maar ook over bijvoorbeeld de 7 jaar garantie die Liebherr biedt. Daarbij wordt het merk ook vergeleken met andere koel- en vriesapparaten, bijvoorbeeld die van Miele, Neff, Siemens en Pelgrim. Zo kijken we samen naar welk apparaat het beste past bij jou. Alle inbouwapparaten van Liebherr vind je in deze brochure (5 MB).

Wil jij ook Liebherr

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Eliza!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Boretti!"


Eliza Adviseur

Referenties met Liebherr

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Zandwijk

Een moderne keuken met een donker front en een roodbruin werkblad. Een gewaagde keuze die perfect heeft uitgepakt!

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Familie Wethmar

Deze moderne keuken bestaat uit een kastenwand met nis, en een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden.

Familie Spieker

Dankzij de zilverkleurige fronten heeft deze keuken een luxe uitstraling. De ingebouwde kastenwand en het zwevend meubel zijn erg fraai.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Van de Hesseweg

Het kookeiland in deze moderne keuken is uitgerust met losse gaspitten, erg chic! De verschillende frontkleuren hebben beiden een zichtbare houtnerf.

Beperkte bereikbaarheid op 20 augustus i.v.m. Vuelta

Vraag ons magazine aan!