“Italiaanse elegantie in je keuken met een marmeren werkblad”

Een keuken met een marmeren werkblad?

Wij zijn jouw specialist!

Een natuurlijke én chique uitstraling in jouw keuken? Dan is een marmeren keukenblad zeker het overwegen waard. Omdat geen enkel stuk marmer hetzelfde is, geef je jouw keuken met dit materiaal gegarandeerd een unieke look. Met een keukenblad van marmer kun je qua kleur en structuur variëren: zwart en wit marmer is populair, maar ook een grijs- of zandkleur is mogelijk. En wat dacht je van een bruine tint zoals in de foto hierboven? Benieuwd of een marmer werkblad iets voor jou is? Lees dan verder!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Velthuizen Select

Marmeren werkbladen vallen in ons speciale assortiment: Velthuizen Select. In dit assortiment bieden wij exclusieve kleuren en structuren aan, die uniek zijn in Nederland. Onze adviseurs informeren je graag verder over Velthuizen Select!


Velthuizen Select: unieke kleuren en structuren”

Waarom een marmeren werkblad?

Net als bijvoorbeeld graniet, keramiek en beton is marmer een natuurlijk materiaal. Hierdoor creëer je altijd een unieke uitstraling in jouw keuken. Van al deze materialen geeft marmer je de meest luxueuze look. Er is genoeg keuze bij het samenstellen van een marmeren keukenblad. Naast de verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen, zul je je ook moeten buigen over de aders die het marmer zo kenmerkend maken. Wil je deze nauwelijks zien, of moeten ze juist nadrukkelijk aanwezig zijn? Marmer is hittebestendig, maar we adviseren je onderzetters te gebruiken om thermoshock (breuken in het blad) te voorkomen.

Als je kiest voor een marmeren werkblad, kies je voor een natuurlijk product dat zich blijft veranderen. Na verloop van tijd ga je sporen zien als het blad gebruikt is. Denk hierbij aan krassen en vlekken, deze zul je in de meeste gevallen niet kunnen verwijderen. Ben je toch op zoek naar een materiaal dat beter bestand is tegen jouw kookkunsten? Overweg dan ook eens een werkblad van composiet of keramiek.

Marmeren werkblad Marmer keukenblad Keukenblad marmer Marmeren keuken

Een luxe uitstraling dankzij het marmer

"De oude keuken van de familie De Lange was hoognodig aan vervanging toe. De familie besloot direct de hele benedenverdieping flink aan te pakken. Zo...


Bekijk de foto's

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, een feest om in te koken

Advies over het materiaal

De meest bekende marmersoort komt uit Italië, en ook Velthuizen Keukens werkt met Italiaans marmer. Marmer is een natuursteen dat bestaat uit gemetamorfoseerd kalksteen, wat dankzij hoge druk en temperaturen tot marmer wordt gevormd. Marmer wordt door velen gezien als de mooiste natuursteensoort, daarom werd (en wordt) marmer ook veel gebruikt in de beeldhouwkunst. Dit type natuursteen ‘leeft’: na verloop van tijd ga je gebruikssporen zien. Een liefhebber noemt dit de charme van het materiaal. Is marmer iets voor jou? Vraag het aan onze adviseurs!

Composiet werkblad: advies en montage

Bekijk onze werkwijze, waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Marmer werkblad Marmer werkblad Werkblad marmer Marmer keukenblad

Een marmeren werkblad, iets voor jou?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”