Scroll verder

“Italiaanse elegantie in je keuken met een marmeren werkblad”

Een keuken met een marmeren werkblad?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een natuurlijke én chique uitstraling in jouw keuken? Dan is een marmeren keukenblad zeker het overwegen waard. Omdat geen enkel stuk marmer hetzelfde is, geef je jouw keuken met dit materiaal gegarandeerd een unieke look. Met een keukenblad van marmer kun je qua kleur en structuur variëren: zwart en wit marmer is populair, maar ook een grijs- of zandkleur is mogelijk. En wat dacht je van een bruine tint zoals in de foto hierboven? Benieuwd of een marmer werkblad iets voor jou is? Lees dan verder!

Waarom een marmeren werkblad?

 

Net als bijvoorbeeld graniet, keramiek en beton is marmer een natuurlijk materiaal. Hierdoor creëer je altijd een unieke uitstraling in jouw keuken. Van al deze materialen geeft marmer je de meest luxueuze look. Er is genoeg keuze bij het samenstellen van een marmeren keukenblad. Naast de verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen, zul je je ook moeten buigen over de aders die het marmer zo kenmerkend maken. Wil je deze nauwelijks zien, of moeten ze juist nadrukkelijk aanwezig zijn? Marmer is hittebestendig, maar we adviseren je onderzetters te gebruiken om thermoshock (breuken in het blad) te voorkomen.

 

Als je kiest voor een marmeren werkblad, kies je voor een natuurlijk product dat zich blijft veranderen. Na verloop van tijd ga je sporen zien als het blad gebruikt is. Denk hierbij aan krassen en vlekken, deze zul je in de meeste gevallen niet kunnen verwijderen. Ben je toch op zoek naar een materiaal dat beter bestand is tegen jouw kookkunsten? Overweg dan ook eens een werkblad van composiet of keramiek.

 

Advies over het materiaal

 

De meest bekende marmersoort komt uit Italië, en ook Velthuizen Keukens werkt met Italiaans marmer. Marmer is een natuursteen dat bestaat uit gemetamorfoseerd kalksteen, wat dankzij hoge druk en temperaturen tot marmer wordt gevormd. Marmer wordt door velen gezien als de mooiste natuursteensoort, daarom werd (en wordt) marmer ook veel gebruikt in de beeldhouwkunst. Dit type natuursteen ‘leeft’: na verloop van tijd ga je gebruikssporen zien. Een liefhebber noemt dit de charme van het materiaal. Is marmer iets voor jou? Vraag het aan onze adviseurs!

 

Marmeren werkblad: advies en montage

 

Bekijk onze werkwijze, waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Een marmeren werkblad, iets voor jou?
Maak snel een afspraak!

"Ik stel graag samen jouw marmeren keuken samen!"


Wilbrand Interieurdesigner

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook