“Een landelijke stijl geeft de keuken rust en comfort

Afspraak maken

Op zoek naar een landelijke keuken?

Wij zijn jouw specialist!

De landelijke keuken is steeds populairder, zowel in de stad als op het platteland. De combinatie van natuurlijke materialen met zachte kleuren zorgt voor een uitnodigende keuken. Gezelligheid staat centraal in de landelijke keuken. Hier is plek voor een goed gesprek en een behaaglijk gevoel. De landelijke keuken is op verschillende manieren in te richten. Van robuust tot huiselijk, onze adviseurs adviseren je graag voor jouw nieuwe keuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Een blauwe keuken moet je aandurven, maar in deze boerderij past het perfect!

“Over de opstelling waren we zo uit. Het moest een hoekkeuken worden met voldoende opbergruimte. We kwamen op een fraaie variant uit waarbij de...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Waarom een landelijke keuken?

Een keuken is steeds minder alleen een keuken, het is een ruimte waarin het gezin samenkomt en tot rust komt. Een landelijke stijl geeft de keuken rust en comfort. De natuurlijke materialen en de warme kleuren zorgen voor een bijzondere look. In een landelijke keuken is er veel te combineren. Een glad keukenblad met robuuste, houten keukenkasten vinden juist in een landelijke keuken de juiste harmonie. Is de rest van je huis ook op een landelijke manier ingericht? Bekijk dan samen met onze adviseurs de mogelijkheden om de keuken helemaal op te laten gaan met je bestaande interieur.

Advies over landelijke materialen

In een landelijke keuken is de materiaalkeuze van groot belang voor het eindresultaat. Kies je voor een verfijnde of voor een stoere look? In onze online showroom of bij de referenties doe je inspiratie op. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Landelijke keukens: advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Landelijke keuken Keuken landelijke stijl Landelijke keukens Landelijke keuken

Wil jij een landelijke keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Graag ontwerpen wij jouw landelijke droomkeuken!”