Scroll verder

“Een landelijke stijl geeft de keuken rust en comfort“

Op zoek naar een landelijke keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

De landelijke keuken is steeds populairder, zowel in de stad als op het platteland. De combinatie van natuurlijke materialen met zachte kleuren zorgt voor een uitnodigende keuken. Gezelligheid staat centraal in de landelijke keuken. Hier is plek voor een goed gesprek en een behaaglijk gevoel. De landelijke keuken is op verschillende manieren in te richten. Van robuust tot huiselijk, onze adviseurs adviseren je graag voor jouw nieuwe keuken.

Waarom een landelijke keuken?

 

Een keuken is steeds minder alleen een keuken, het is een ruimte waarin het gezin samenkomt en tot rust komt. Een landelijke stijl geeft de keuken rust en comfort. De natuurlijke materialen en de warme kleuren zorgen voor een bijzondere look. In een landelijke keuken is er veel te combineren. Een glad keukenblad met robuuste, houten keukenkasten vinden juist in een landelijke keuken de juiste harmonie. Is de rest van je huis ook op een landelijke manier ingericht? Bekijk dan samen met onze adviseurs de mogelijkheden om de keuken helemaal op te laten gaan met je bestaande interieur.

 

Advies over landelijke materialen

 

In een landelijke keuken is de materiaalkeuze van groot belang voor het eindresultaat. Kies je voor een verfijnde of voor een stoere look? In onze online showroom of bij de referenties doe je inspiratie op. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Landelijke keukens: advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Wil jij een landelijke keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw landelijke keuken!"


Ricardo Adviseur