Scroll verder

“Onze eigen montagedienst monteert jouw droomkeuken met uiterste precisie!”

Keukenmontage met uiterste precisie

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Velthuizen keukens werkt volgens een transparante stapsgewijze werkwijze. In dit proces realiseren wij jouw droomkeuken. Onze ervaren vakmensen adviseren je van keukenkast tot kraan en van kleurenschema tot keukeninrichting. En onze eigen monteurs zorgen met uiterste precisie dat ze jouw keuken plaatsen. Uiteindelijk is de keukenmontage één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

 

Inspiratie nodig voor je nieuwe keuken, of heb je een prangende vraag? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Transparante afspraken

 

Kom niet voor verrassingen te staan en neem van tevoren goed het proces met elkaar door. Op die manier is Velthuizen Keukens al jaren succesvol. In de oriëntatiefase zoek je de keuken die past bij je wensen. Wij denken met je mee en kijken welke stijl het beste past in jouw huis. Vervolgens maken we een afspraak, waarin onze adviseurs de wensen omzetten in een schets. Hierna maken we een indicatie van de investering. Tijdens de vervolgafspraak zetten we de puntjes op de i en zoomen we in op de accessoires. Aftersales zorgt er vervolgens voor dat de keuken zorgvuldig ingemeten wordt en je niet met vragen blijft zitten. Na de inkoop, transport en facturatie monteren onze eigen monteurs je droomkeuken. Soms komt er een ervaren zzp’er langs, maar meestal is het onze eigen monteur. Tot slot bieden we nazorg waarin we hét aanspreekpunt blijven voor al je vragen. Zo kun je onbezorgd van je keuken genieten.

 

Advies over keukens

 

Geen een keuken is hetzelfde. De keuken die we realiseren past bij jouw huis, jouw stijl en jouw smaak. Weet je al dat je een nieuwe keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Advies en montage

 

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs verzorgen de keukenmontage met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Mogen wij jouw keuken ontwerpen én monteren?
Maak snel een afspraak!

"Wij monteren jouw keuken met uiterste precisie!"


Danny Monteur