“Onze eigen montagedienst monteert jouw droomkeuken met uiterste precisie!”

Afspraak maken

Keukenmontage met uiterste precisie

Wij zijn jouw specialist!

Velthuizen keukens werkt volgens een transparante stapsgewijze werkwijze. In dit proces realiseren wij jouw droomkeuken. Onze ervaren vakmensen adviseren je van keukenkast tot kraan en van kleurenschema tot keukeninrichting. En onze eigen monteurs zorgen met uiterste precisie dat ze jouw keuken plaatsen. Uiteindelijk is de keukenmontage één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

Inspiratie nodig voor je nieuwe keuken, of heb je een prangende vraag? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

De moderne keuken in zijn optima forma, voorzien van alle gemakken.

“Denk je aan een moderne keuken, dan komen de woorden wit, hoogglans en greeploos al snel naar boven. Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij een...


Bekijk de foto's

“Mooi lijnenspel bij deze moderne keuken in Ede

Transparante afspraken

Kom niet voor verrassingen te staan en neem van tevoren goed het proces met elkaar door. Op die manier is Velthuizen Keukens al jaren succesvol. In de oriëntatiefase zoek je de keuken die past bij je wensen. Wij denken met je mee en kijken welke stijl het beste past in jouw huis. Vervolgens maken we een afspraak, waarin onze adviseurs de wensen omzetten in een schets. Hierna maken we een indicatie van de investering. Tijdens de vervolgafspraak zetten we de puntjes op de i en zoomen we in op de accessoires. Aftersales zorgt er vervolgens voor dat de keuken zorgvuldig ingemeten wordt en je niet met vragen blijft zitten. Na de inkoop, transport en facturatie monteren onze eigen monteurs je droomkeuken. Soms komt er een ervaren zzp’er langs, maar meestal is het onze eigen monteur. Tot slot bieden we nazorg waarin we hét aanspreekpunt blijven voor al je vragen. Zo kun je onbezorgd van je keuken genieten.

Advies over keukens

Geen een keuken is hetzelfde. De keuken die we realiseren past bij jouw huis, jouw stijl en jouw smaak. Weet je al dat je een nieuwe keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? In onze showroom doe je inspiratie op, of bekijk onze referenties. En natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. En je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Advies en montage

Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij altijd volop betrokken zijn bij elke stap. En dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs verzorgen de keukenmontage met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Keukenmontage Velthuizen Keukens Montage Velthuizen Keukens Montage keuken Keukenmontage

Ook een lastig in te delen ruimte?Wij monteren met uiterste precisie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”