“Een Sima Core werkblad heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding”

Een keuken met een Sima Core werkblad?

Wij zijn jouw specialist!

Wij kunnen ons voorstellen dat de term Sima Core nieuw voor je is. En eigenlijk is het jammer dat het Sima Core werkblad niet zo populair is als bijvoorbeeld graniet, keramiek of marmer. Sima Core keukenbladen hebben namelijk meerdere positieve eigenschappen; ze zijn stevig, eenvoudig te reinigen en hebben een unieke kleur- en oppervlaktestructuur. Benieuwd of een Sima Core werkblad iets voor jou is? Lees dan verder!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een verrassend keukenontwerp, met een mooie mix van fronten

"Black Steel, de keukentrend van nu! De familie Spaan durfde het aan. Samen hebben we gekeken naar de mooiste opstelling in de ruimte, dat is...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Waarom een Sima Core werkblad?

Het Sima Core werkblad kent meerdere voordelen. Zo kent dit materiaal een unieke kleur- en oppervlaktestructuur. Met deze structuur kun je vele kanten op; denk bijvoorbeeld aan een matte, houten, marmeren of betonsfeer. Daarnaast is Sima Core ook erg geschikt voor achterwanden en smetplinten. Het Sima Core werkblad is stevig en zeer stootvast, en daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken. Zachte schoonmaakmiddelen zijn in de regel voldoende, bij langere inwerking van bijvoorbeeld koffie of wijn is voorweken met afwasmiddel een oplossing. De prijs-kwaliteitsverhouding van Sima Core werkbladen is zeer goed.

Sima Core keukenbladen zijn daarentegen wat vatbaarder voor vervuiling en krasjes, zeker bij donkere kleuren. Krassen, deuken en brandplekken zijn ook onherstelbaar. Daarom adviseren we altijd snijplanken en onderzetters te gebruiken, zodat je jouw werkblad zo lang mogelijk mooi houdt.

Advies over het materiaal

Onze vaste leverancier Topline zorgt voor de productie van onze Sima Core werkbladen. Dit type keukenblad wordt opgebouwd uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier. Deze lagen worden onze hoge druk en temperatuur samengeperst. De kern van het Sima Core werkblad is in de meeste gevallen zwart, de bovenste laag is het decorpapier. Deze laag zorgt voor de unieke kleur en structuur. Omdat de structuur wat grover is, vertonen deze keukenbladen eerder vervuiling en krasjes. Bij normaal gebruik gaan de werkbladen jaren mee, mits je bij altijd een snijplank gebruikt en hete pannen niet zonder onderzetter op het werkblad zet.

Sima Core werkblad: advies en montage

Bekijk onze werkwijze, waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Sima core Sima core keukenblad Sima core keukenblad Werkblad sima core

Een Sima Core werkblad, iets voor jou?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”