Scroll verder

“Een Sima Core werkblad heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding”

Een keuken met een Sima Core werkblad?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat de term Sima Core nieuw voor je is. En eigenlijk is het jammer dat het Sima Core werkblad niet zo populair is als bijvoorbeeld graniet, keramiek of marmer. Sima Core keukenbladen hebben namelijk meerdere positieve eigenschappen; ze zijn stevig, eenvoudig te reinigen en hebben een unieke kleur- en oppervlaktestructuur. Benieuwd of een Sima Core werkblad iets voor jou is? Lees dan verder!

Waarom een Sima Core werkblad?

 

Het Sima Core werkblad kent meerdere voordelen. Zo kent dit materiaal een unieke kleur- en oppervlaktestructuur. Met deze structuur kun je vele kanten op; denk bijvoorbeeld aan een matte, houten, marmeren of betonsfeer. Daarnaast is Sima Core ook erg geschikt voor achterwanden en smetplinten. Het Sima Core werkblad is stevig en zeer stootvast, en daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken. Zachte schoonmaakmiddelen zijn in de regel voldoende, bij langere inwerking van bijvoorbeeld koffie of wijn is voorweken met afwasmiddel een oplossing. De prijs-kwaliteitsverhouding van Sima Core werkbladen is zeer goed.

 

Sima Core keukenbladen zijn daarentegen wat vatbaarder voor vervuiling en krasjes, zeker bij donkere kleuren. Krassen, deuken en brandplekken zijn ook onherstelbaar. Daarom adviseren we altijd snijplanken en onderzetters te gebruiken, zodat je jouw werkblad zo lang mogelijk mooi houdt.

 

Advies over het materiaal

 

Onze vaste leverancier Topline zorgt voor de productie van onze Sima Core werkbladen. Dit type keukenblad wordt opgebouwd uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier. Deze lagen worden onze hoge druk en temperatuur samengeperst. De kern van het Sima Core werkblad is in de meeste gevallen zwart, de bovenste laag is het decorpapier. Deze laag zorgt voor de unieke kleur en structuur. Omdat de structuur wat grover is, vertonen deze keukenbladen eerder vervuiling en krasjes. Bij normaal gebruik gaan de werkbladen jaren mee, mits je bij altijd een snijplank gebruikt en hete pannen niet zonder onderzetter op het werkblad zet.

 

Sima Core werkblad: advies en montage

 

Bekijk onze werkwijze, waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Een Sima Core werkblad, iets voor jou?
Maak snel een afspraak!

"Ik vertel je graag meer over Sima Core!"


Privé: Niels Adviseur

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook