Scroll verder

Een compacte hoekkeuken uitgevoerd met mooie materialen

Binnenkijken bij de

Familie Van de Weerd

uit Veenendaal

 

“Toen de oude keuken van de familie Van de Weerd aan vervanging toe was mocht ik de familie begeleiden in het maken van keuzes voor een mooie, nieuwe keuken. De hoge kasten zijn van de rechter- naar de linkerkant van de hoekopstelling verplaatst, op deze manier is er meer openheid ontstaan. De hoekkeuken heeft een werkblad met een uitstraling van cortenstaal, dit geeft een industrieel tintje aan de keuken.”

bullet point Strakke hoekkeuken

bullet point Zwarte fronten

bullet point Werkblad met cortenstaal-look

bullet point Geïntegreerde greep

Industrieel Sima Core werkblad

De familie Van de Weerd heeft hun keuze laten vallen op mat zwarte fronten van Rotpunkt. Deze fronten hebben een geïntegreerde greep, heel subtiel! Het werkblad heeft een cortenstaal-look en is van Sima Core. Dit materiaal is relatief nieuw in keukenland en heeft meerdere voordelen, zo zijn de mogelijkheden qua kleuren en structuren zeer uitgebreid en is het materiaal stevig en stootvast. Sima Core is ook perfect toe te passen als achterwand of, zoals bij deze keuken, als smetlijst.

Veel opbergmogelijkheden

De lades van deze moderne keuken zijn ideaal, ze zijn maar liefst 120 centimeter breed. Zo zijn er veel opbergmogelijkheden en je hebt een mooi overzicht van wat er zich in de lades bevindt. Alle apparatuur is van Neff, een fantastische inductiekookplaat van 90 centimeter breed die voldoende ruimte biedt voor grote pannen en een combi-stoomoven met Slide&Hide ovendeur. De zwarte Quooker matcht goed met de zwarte spoelbak van Caressi en natuurlijk de fronten.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Zwart extra mat

bullet pointTopline sima core werkblad

bullet pointNEFF combi-stoomoven

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF afzuigunit

bullet pointNEFF koelvriescombinatie

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

moderne hoekkeuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop