Familie Van de Weerd uit Veenendaal

Bekijk foto's

Een compacte hoekkeuken uitgevoerd met mooie materialen

“Toen de oude keuken van de familie Van de Weerd aan vervanging toe was mocht ik de familie begeleiden in het maken van keuzes voor een mooie, nieuwe keuken. De hoge kasten zijn van de rechter- naar de linkerkant van de hoekopstelling verplaatst, op deze manier is er meer openheid ontstaan. De hoekkeuken heeft een werkblad met een uitstraling van cortenstaal, dit geeft een industrieel tintje aan de keuken.”

Afspraak maken

Moderne Rotpunkt keuken met Sima Core werkblad

De familie Van de Weerd heeft hun keuze laten vallen op mat zwarte fronten van Rotpunkt. Deze fronten hebben een geïntegreerde greep, heel subtiel! Het werkblad heeft een cortenstaal-look en is van Sima Core. Dit materiaal is relatief nieuw in keukenland en heeft meerdere voordelen, zo zijn de mogelijkheden qua kleuren en structuren zeer uitgebreid en is het materiaal stevig en stootvast. Sima Core is ook perfect toe te passen als achterwand, of zoals bij deze keuken, een smetlijst.

De lades bij deze moderne keuken zijn ideaal, ze zijn maar liefst 120 centimeter breed. Zo zijn er veel opbergmogelijkheden en je hebt een mooi overzicht van wat er zich in de lades bevindt. Alle apparatuur is van Neff, een fantastische inductiekookplaat van 90 centimeter breed die voldoende ruimte biedt voor grote pannen en een combi-stoomoven met Slide&Hide ovendeur. De zwarte Quooker matcht goed met de zwarte spoelbak van Caressi en natuurlijk de fronten.

Ook een moderne keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over het ontwerp en materialen!”