Scroll verder

Een Tristar keuken met luxe uitstraling dankzij de frontkleur

Binnenkijken bij de

Familie Spieker

uit Lelystad

 

“De familie Spieker heeft een bijzonder front uitgekozen voor hun nieuwe keuken in hun nieuwbouwwoning. De keuze is gevallen op een Tristar front in de kleur Zilver Reflex. De subtiele glans die dit front heeft, geeft de keuken direct een luxe gevoel. Vanaf de bouwtekeningen was de keukenruimte aan de andere kant van de woning ingetekend, de familie heeft ervoor gekozen om deze naar de voorzijde te verplaatsen. Meer dan genoeg ruimte voor een royaal keukenontwerp!”

bullet point Ingebouwde kastenwand

bullet point Zilverkleurige fronten

bullet point Keramiek werkblad

bullet point Vaatwasser op hoogte

Ton sur ton keuken

Omdat er meer dan genoeg ruimte beschikbaar was kon er goed uitgepakt worden in deze moderne keuken. Een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden, vier hoge kasten die strak in de muur verwerkt zijn en aan de andere kant van de ruimte is een zwevend meubel geplaatst, uitgevoerd met dezelfde fronten als de rest van de keuken. Het werkblad is van hitte- en krasbestendig keramiek in de kleur Taranto, en daarbij een RVS greeplijst. Al deze grijstinten zorgen voor een rustig ton sur ton effect.

Luxe apparatuur van NEFF, Wave en Liebherr

Deze Tristar keuken is voorzien van de meest luxe apparatuur. Mooie inbouwapparatuur van NEFF met onder andere een flexinductiekookplaat met TFT-display. Hiermee bedien je heel eenvoudig je kookplaat en weet je dankzij de Cooking Assistant precies hoe je jouw gerecht met de juiste temperatuur en in het juiste tijdsbestek moet bereiden. De afzuigunit is van Wave Design en is in het verlaagde plafond geplaatst. De vaatwasser is op hoogte ingebouwd, dat is ideaal met het in- en uitruimen van de vaat. In de hoge kasten hebben een grote vriezer en een koelkast van het merk Liebherr een plaats gekregen. Als kers op de taart is er een Quooker geplaatst in RVS uitvoering, zodat de kokendwaterkraan mooi blendt met de grijstinten van de keuken.

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Zilver Reflex

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointNEFF combi-stoomoven

bullet pointNEFF multifunctionele oven met magnetron

bullet pointNEFF inbouwkoffiemachine

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave afzuigunit

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointLiebherr vriezer

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

keuken met luxe uitstraling?

Maak een afspraak met Mark!

“Ik denk graag met je mee over de juiste materialen voor je nieuwe keuken!”


Mark Adviseur

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook