Familie Spieker uit Lelystad

Bekijk foto's

Het front geeft deze Tristar keuken een luxe uitstraling

“De familie Spieker heeft een bijzonder front uitgekozen voor hun nieuwe keuken in hun nieuwbouwwoning. De keuze is gevallen op een Tristar front in de kleur zilver reflex, de subtiele glans die dit front heeft, geeft de keuken direct een luxe gevoel. Vanaf de bouwtekeningen was de keukenruimte aan de andere kant van de woning ingetekend, de familie heeft ervoor gekozen om deze naar de voorzijde te verplaatsen. Meer dan genoeg ruimte voor een royaal keukenontwerp!”

Afspraak maken

Ton sur ton Tristar keuken

Omdat er meer dan genoeg ruimte beschikbaar was kon er goed uitgepakt worden in deze moderne keuken. Een royaal eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden, vier hoge kasten die strak in de muur verwerkt zijn en aan de andere kant van de ruimte is een zwevend meubel geplaatst, uitgevoerd met dezelfde fronten als de rest van de keuken. Het werkblad is van hitte- en krasbestendig keramiek in de kleur Taranto, en daarbij een RVS greeplijst. Al deze grijstinten zorgen voor een rustig ton sur ton effect.

Deze Tristar keuken is voorzien van de meest luxe apparatuur. Mooie inbouwapparatuur van Neff met onder andere een FlexInductie kookplaat met TFT display, hiermee bedien je heel eenvoudig je kookplaat en weet je dankzij de Cooking Assistant het beste hoe je jouw gerecht met de juiste temperatuur en in het juiste tijdsbestek moet bereiden. De vaatwasser is op hoogte ingebouwd, dat is ideaal met in- en uitruimen van de vaat. In de hoge kasten hebben een grote vriezer en een koelkast van het merk Liebherr een plaats gekregen. Als kers op de taart is er een Quooker geplaatst in RVS uitvoering, zodat de kokend waterkraan mooi blend met de grijstinten van de keuken.

Ook een droomkeuken? Maak een afspraak met Eliza

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Eliza geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”