Familie Slok uit Renswoude

Bekijk foto's

Gedurfde combinatie tussen het zwart en marmerlook composiet is indrukwekkend

“De ruimte die familie Slok ter beschikking had voor de nieuwe keuken was uitermate geschikt voor een eiland. Om de open ruimte te behouden, is er gekozen voor een spoeleiland. Zo houd je, terwijl het eten wordt voorbereid, heerlijk contact met je eettafel. Verder pakt de keuze voor een zwart houten front ook mooi uit en geeft het net wat meer warmte dan een extreem mat front.”

Afspraak maken

Perfectie tot in de details: greeplijst op kleur

Bijzonder mooi is de keuken van de familie Slok. De oude keuken was in een hoek gesitueerd. Nu is er gekozen voor een spoeleiland, wat zorgt voor een compleet ander plaatje. De zwarte keuken heeft greeploze fronten. Het composiet werkblad in marmerlook geeft een mooi contrast. De afzuiger van Neff is weggewerkt in de koof, die doorloopt tot het plafond. Strak!

Speciaal aan deze keuken zijn ook de spoelbak en de kraan. De kraan is er één uit de nieuwste lijn van Quooker, de Quooker Fusion Zwart; een kokend waterkraan met een zwarte finish. Dit combineert mooi met de zwarte spoelbak. De absolute trend van dit moment! Een mooie gas-op-glaskookplaat van Atag maakt de apparatenlijn compleet.

Alle referenties

Ook contrast in je keuken?Johan helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”