Scroll verder

Passie voor koken, passie voor kwaliteit“

ATAG maakt apparatuur voor thuiskoks die hun kookkunsten de vrije loop willen laten gaan. Met twee productlijnen creëert het Nederlandse merk voor ieder wat wils. De MAGNA-lijn staat voor grootsheid, en bestaat uit kookplaten, (stoom)ovens en afzuigkappen. Vele internationale designprijzen benadrukken de keuzes voor een prachtig lijnenspel, hoogwaardige details en het gebruik van de juiste materialen. De Matrix-lijn is robuust en stelt de kook- en keukenbeleving centraal. Met uitzonderlijke functionaliteiten kun je alle kanten op, en wat design betreft heb je de keuze uit de kleuren RVS, matzwart grafiet en Black Steel.

ATAG: kookplezier, voor welke techniek je ook kiest

 

ATAG is ervan overtuigd dat alles begint bij de kookplaat. Hier experimenteer je met nieuwe ingrediënten, ga je op zoek naar ontbrekende smaken en maak je originele gerechten. Niet voor niets noemt ATAG de kookplaat het centrum van het kookuniversum van iedere culinaire thuiskok. Zowel voor beginnende als ervaren kokers heeft ATAG een breed aanbod aan kookplaten voor koken op inductie en gas. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een combinatie: een inductiekookplaat met een wokbrander op gas. Daarnaast biedt ATAG stijlvolle inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging.

 

3 in 1 ovens van ATAG

 

Ook wat betreft ovens biedt ATAG innovatieve producten. Zo ontwikkelde het merk de 3 in 1 ovens, die beschikken over een ovenfunctie, stoomfunctie én magnetronfunctie. Daarnaast is het mogelijk om functies te combineren, zoals hetelucht met stomen of oven met magnetron. Dankzij de functie fasebakken creëer je zelf een volledige volgorde voor het bereiden van een gerecht, bijvoorbeeld door het eerst te grillen en later te garen met hetelucht. De stijlvolle ovens zijn beschikbaar in beide collecties, en dus in meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

ATAG in onze showroom

 

Op dit moment hebben wij de innovatie inductiekookplaat met wokbrander van ATAG in onze showroom. Daarnaast vind je in de Shermann-showroomkeuken een ATAG gas-op-glas kookplaat en twee ovens. We vertellen je graag meer over deze kookplaat, maar natuurlijk ook over de andere apparaten van het Nederlandse merk. Maak een afspraak via ons afspraakformulier, zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Of bekijk alvast de collectie van ATAG in hun brochure (12 MB).

Wil jij ook ATAG

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Danny!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van ATAG!"


Danny Adviseur

Referenties met ATAG

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Uljee

De materialen voor de keuken heeft de familie Uljee met zorg en gevoel voor stijl uitgekozen. En dit zie je in het eindresultaat heel duidelijk terug! De tijd van enkel zwarte of witte keukens ligt achter ons.

Familie Boukes

De woning van de familie Boukes uit Utrecht heeft een verrassende indeling. Het woongedeelte en de keukenruimte bevinden zich namelijk op de eerste etage.

Familie Blom

Voor het keukenontwerp koos de familie voor een parallelopstelling met een koffiecorner aansluitend bij de hoge kasten.

Familie Harmsen

De schitterende nieuwbouwwoning van de familie Harmsen heeft een fantastische plafondhoogte. Om deze hoogte te benadrukken zijn de hoge kast en koffienis in de wand gecreëerd.

Keukendesigner Wilbrand

Keukendesigner Wilbrand mocht dit keer zijn eigen keuken ontwerpen. Hij koos voor hotel chic, een stijlvol geheel!

Martin & Annemieke

Een tikkeltje gewaagd om voor zowel een wit front als een wit werkblad te kiezen, maar het heeft goed uitgepakt!

Familie Makkink

Brons Reflex en helder wit; een mooie combinatie! De koperen details en de groene tinten maken deze keuken écht af.

Blue Steel keuken

De combinatie van robuust hout en blauw staal is prachtig! De royale eilandkeuken beschikt ook nog eens over een fraai zwevend meubel.

Familie Slok

De fronten en het werkblad contrasteren mooi. Dankzij het spoeleiland is er fijn contact tussen de keuken en de eettafel.