Scroll verder

Een sfeervol geheel dankzij de gekozen materialen

Binnenkijken bij de

Familie Mast

uit Veenendaal

 

“De plannen voor een nieuwe keuken vielen samen met een complete aanpassing van de woning van familie Mast. Daarvoor hadden ze een interieurarchitect in de arm genomen. Tijdens een van onze afspraken hebben we samen de kleuren en materialen voor de keuken gekozen. Zo wisten we zeker dat het eindresultaat kloppend zou worden met de rest van het interieur. De foto’s spreken voor zich in mijn ogen, alle details kloppen.”

bullet point Moderne keuken

bullet point Basaltgrijze fronten

bullet point Composiet werkblad

bullet point Stoomoven en warmhoudlade

Mooie natuurtinten

Zodra je de drempel over stapt bij de familie Mast uit Veenendaal, ervaar je heel veel rust. De sfeer in de woning is perfect. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd. Het interieur is zorgvuldig uitgezocht en geeft je het idee van een luxe hotelsuite. De moderne keuken matcht qua kleur volledig met de rest van het interieur. Door de mooie natuurtinten van zowel de fronten als het composiet werkblad is het één geheel geworden. De open keuken is voorzien van NEFF apparatuur en een kokendwaterkraan van Franke.

Kleed als basis

“Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat van onze woning. Een kleed uit ons vorige huis, die inmiddels omgetoverd is tot kussen op de bank, is de basis geworden voor de kleuren van ons hele interieur. We hebben hem zelfs mee naar de showroom genomen voor het uitkiezen van de frontkleur! We genieten nog elke dag van onze luxe keuken, met name de stoomoven en warmhoudlade zijn een enorme aanwinst. Ook over de montage zijn we zeer tevreden, echt een aanrader!”

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Basaltgrijs

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF combi-stoomoven

bullet pointNEFF warmhoudlade

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF afzuigunit

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointNEFF vriezer

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Ricardo!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Ricardo Adviseur