Scroll verder

“Met een open keuken creëer je een grotere ruimte”

Op zoek naar een open keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een open keuken is een populaire keukentrend. Dat begrijpen we bij Velthuizen Keukens. Met zo’n keuken creëer je namelijk een grotere ruimte en betrek je de keuken bij de woonkamer. Met een kookeiland verdubbel je eenvoudig je opbergruimte. Kies je voor een keukenbar? Dan is het belangrijk om na te denken over het interieur. Een open keuken maakt je keuken een leefkeuken. Bij Velthuizen Keukens hebben we veel kennis over open keukens en denken we graag met je mee.

Waarom een open keuken?

 

De open keuken verbindt de keuken met je woonkamer. Het is daarom belangrijk om je keukeninterieur aan te laten sluiten bij de rest van je interieur. Een traditionele keuken past bijvoorbeeld niet goed bij een strakke, moderne woonkamer. Daarom kijken we bij Velthuizen Keukens aandachtig naar materiaalkeuze, apparatuur, kleur, stof, indeling en design. Geheel naar jouw wensen richten we de keuken in. Echt maatwerk dus. Kies je een eiland keuken of een keukenbar? Dat is bepalend voor de inrichting van jouw open keuken.

 

Advies over materialen

 

De open keuken is het verlengde van de stijl in jouw huis. Het is dus belangrijk om eerst de stijl van je huis te bepalen. Weet je wel al dat je een open keuken wilt, maar nog niet hoe je die vorm wilt geven? Bekijk onze online showroom of referenties op onze website en laat je inspireren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze vestiging waar onze adviseurs je wensen kunnen vertalen in een keuken op maat. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

 

Open keukens: advies en montage

 

Bekijk onze werkwijze waarin we bij iedere stap garanderen betrokken te zijn. Dankzij het 3D-ontwerp dat wij maken op basis van jouw wensen, krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige open keuken. Zo zie je ook eenvoudig of deze keuken past bij de rest van je huis. Het 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Op zoek naar een open keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Jeroen Teamleider Projectbegeleiding

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook