Scroll verder

Eén van mijn favorieten dankzij de mooie materialen

Binnenkijken bij de

Familie Jansen

uit Wageningen

 

“De ruimte waar de nieuwe keuken nu in staat was vóór de verbouwing van de familie Jansen compleet anders. Nu er een mooie ruimte gecreëerd is, konden we een mooie kastenwand plaatsen en een kookeiland creëren waarop gekookt en gespoeld kan worden. De openslaande deuren geven de ruimte extra licht, waardoor de donkere fronten van deze eiken keuken mooi uitkomen in de boerderij.”

bullet point Moderne keuken

bullet point Greeploze fronten

bullet point Keramiek werkblad

bullet point Eilandkeuken

Stollen van keramiek

Van buiten is het huis van de familie Jansen nog een oude woonboerderij, maar zodra je de drempel overstapt, wordt het duidelijk dat er flink verbouwd is. Er is niets meer te zien van de hokkerige indeling zoals het eerder was. Diverse muren zijn doorgebroken, zodat er een mooie ruime woonkeuken is ontstaan. De moderne keuken is ruim opgezet met een royaal kookeiland en een vrijstaande kastenwand. Volledig volgens de nieuwste keukentrends. Alle apparatuur is van NEFF, zoals een combi-oven en koffieapparaat in de kastenwand en een inductiekookplaat die strak weggewerkt is in het keramiek werkblad. Een fijn detail is dat het werkblad doorloopt in de stollen aan de zijkant van het kookeiland.

Ontzettend tevreden met het eindresultaat

Naar aanleiding van het afronden van de keuken ontvingen wij de volgende e-mail die we je niet willen onthouden: “Wij zijn gestart met de verbouwing van onze boerderij. Ontzettend tevreden zijn wij met het eindresultaat. Al onze wensen en ideeën hebben wij kunnen uitvoeren. Eventuele problemen die tijdens het plaatsen van de keuken boven water kwamen zijn keurig opgelost. Ook werd er altijd direct gereageerd op onze vragen of opmerkingen, iets wat wij heel erg waarderen.”

Specificaties

bullet pointSchmidt keuken

bullet pointFrontkleur Caneo

bullet pointTopline keramiek werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven met magnetron

bullet pointNEFF inbouwkoffiemachine

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave afzuigunit

bullet pointNEFF koelkast met vriesvak

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

moderne keuken?

Maak een afspraak met Dennis!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe keuken!"


Dennis Adviseur