Scroll verder

“Een eiken keuken geeft je een keuken een luxe uitstraling”

Op zoek naar een eiken keuken?

 

Wij zijn jouw specialist!

 

Een eiken keuken geeft je keuken een luxe uitstraling. Of je nu een moderne, landelijke of klassieke keuken wilt, eiken materialen zijn een goede keus. Eikenhout is van alle tijden en raakt niet uit de mode. Met alleen maar prachtige resultaten, van stoer robuust tot klassiek sierlijk, snappen wij bij Velthuizen Keukens wel waarom!

Waarom een eiken keuken?

 

Eikenhout is te combineren met ieder interieur. Heb je een moderne open keuken? Dan is een strakke afwerking van het eikenhout een juiste keus voor een eigentijdse, sfeervolle keuken. Is je keuken wat traditioneler? Dan is eikenhout ook een goede keus. Natuurlijke elementen passen namelijk goed bij een traditionele keuken. Twijfel je of eikenhout past in jouw keuken? Neem dan contact met onze adviseurs op of kom langs bij onze vestiging. Bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden om je bestaande of nieuwe keuken te voorzien van prachtig eikenhout.

 

Advies over eikenhout

 

De kleurkeuze van je eiken keuken is van groot belang voor het eindresultaat. Ga je voor een grove, robuuste look, voor een sierlijke uitstraling of geef je de voorkeur aan een strakke keuken? Laat je inspireren op onze digitale showroom. Op onze vestiging staat de deur voor je open, waar onze adviseurs je advies geven over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog lang genieten van je eiken keuken. Onze ervaren adviseurs luisteren naar je wensen en komen met praktische tips. Eenmaal de droomkeuken voor ogen? Dan zetten we onze ontwerpexperts aan het werk om de keuken die je bedacht hebt te visualiseren.

 

Eiken keukens: advies en montage

 

Met onze werkwijze zorgen we dat we altijd betrokken zijn bij het hele proces. Dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige eiken keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Wil jij ook een eiken keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik denk graag mee over de opstelling en materialen voor jouw keuken!"


Dennis Adviseur