“Een eiken keuken geeft je een keuken een luxe uitstraling”

Afspraak maken

Op zoek naar een eiken keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een eiken keuken geeft je keuken een luxe uitstraling. Of je nu een moderne, landelijke of klassieke keuken wilt, eiken materialen zijn een goede keus. Eikenhout is van alle tijden en raakt niet uit de mode. Met alleen maar prachtige resultaten, van stoer robuust tot klassiek sierlijk, snappen wij bij Velthuizen Keukens wel waarom!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

De combinatie tussen houten fronten en houten vloer heeft goed uitgepakt.

“Het leuke van deze eiken keuken is de combinatie van verschillende onderdelen. Zo hebben we de grepen speciaal laten bestellen en heeft onze...


Bekijk de foto's

“Ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens”

Waarom een eiken keuken?

Eikenhout is te combineren met ieder interieur. Heb je een moderne open keuken? Dan is een strakke afwerking van het eikenhout een juiste keus voor een eigentijdse, sfeervolle keuken. Is je keuken wat traditioneler? Dan is eikenhout ook een goede keus. Natuurlijke elementen passen namelijk goed bij een traditionele keuken. Twijfel je of eikenhout past in jouw keuken? Neem dan contact met onze adviseurs op of kom langs bij onze vestiging. Bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden om je bestaande of nieuwe keuken te voorzien van prachtig eikenhout.

Advies over eikenhout

De kleurkeuze van je eiken keuken is van groot belang voor het eindresultaat. Ga je voor een grove, robuuste look, voor een sierlijke uitstraling of geef je de voorkeur aan een strakke keuken? Laat je inspireren op onze digitale showroom. Op onze vestiging staat de deur voor je open, waar onze adviseurs je advies geven over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog lang genieten van je eiken keuken. Onze ervaren adviseurs luisteren naar je wensen en komen met praktische tips. Eenmaal de droomkeuken voor ogen? Dan zetten we onze ontwerpexperts aan het werk om de keuken die je bedacht hebt te visualiseren.

Eiken keukens: advies en montage

Met onze werkwijze zorgen we dat we altijd betrokken zijn bij het hele proces. Dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige eiken keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!

Eiken keuken Decoratie eiken keuken Eiken keuken Houten keuken

Wil jij ook een eiken keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij zijn een hecht en gezellig team, dat altijd voor elkaar klaar staat”