Familie Idema uit Nijkerkerveen

Bekijk foto's

Prachtige details in deze eiland keuken

“De uitdaging bij deze keuken was het inmeten van de koof waar de stalen balk van het plafond in verwerkt moest worden. Daarnaast moest er ook ruimte zijn voor het plaatsen van de afzuiging. Door het verlagen van de koof is het allemaal gelukt! Het is een mooi project geweest met een prachtig eindresultaat als gevolg.”

Afspraak maken

Modern in een landelijke omgeving

De woning van de familie Idema bevindt zich op een prachtige plek, met uitzicht over de weilanden. De moderne keuken is ruim opgezet met een eiland waar op gespoeld en gekookt kan worden en een wandopstelling met koffienis. Ideaal zo’n aparte ruimte voor je koffiemachine.

Mix van fronten

Deze eiland keuken heeft een heerlijke uitstraling gekregen. Dit komt door de keuze van de materialen, maar ook zeker door de aankleding van de keuken. Er is gebruik gemaakt van een mix van fronten, hout met een stoere greep bij de wandopstelling en greeploos wit bij het eiland. Het werkblad is van keramiek, een hittebestendig én krasvast materiaal. De plafond afzuiging van Wave Design is in de verlaagde koof verwerkt. De keuken heeft een complete apparatenlijn van Neff.

Wil jij ook een mix van fronten?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”