Familie Heijstek uit Voorthuizen

Bekijk foto's

Een verbluffend resultaat na een flinke verbouwing

“Ik heb de familie Heijstek mogen adviseren in hun zoektocht naar een mooie strakke keuken. Op aanraden van kennissen kwamen zij bij Velthuizen Keukens terecht, mooier kan eigenlijk niet! De familie gaf aan dat zij een ruimtelijke en open keuken wilden, dit is absoluut gelukt. We hebben de hele keuken met een push-to-open-systeem uitgevoerd, oftewel alle deuren en laden kunnen worden opgedrukt. Daarnaast hebben we op een mooie wijze de kolom in het eiland kunnen integreren. Kortom een plaatje!”

Afspraak maken

Voldoende ruimte voor een royale Rotpunkt keuken

De familie Heijstek had een klus huis gekocht. Een flinke verbouwing was hard nodig, muren zijn weggebroken en er is een fantastische uitbouw geplaatst. Een verbluffend resultaat en een zee van ruimte! Het keukengedeelte is groot, zo was er meer dan voldoende ruimte voor een royaal keukenontwerp. Er is een enorme eilandkeuken geplaatst met een rechte opstelling en hoge kasten tegen de wand.

De familie heeft de zwarte fronten van het eiland gecombineerd met wit hoogglans tegen de wand. Een frisse combinatie! Het werkblad is van composiet met marmerlook en heeft een gepolijste afwerking. De Rotpunkt keuken heeft een uitgebreide apparatenlijn van NEFF, met onder andere een combi-stoomoven en een warmhoudlade. Voor de kookplaat heeft de familie Heijstek een uitzondering gemaakt, hiervoor kozen zij de fantastische inductie van Miele mét bladafzuiging. Uiteraard is er ook een Quooker geplaatst, hier is gekozen voor zwarte uitvoering met rechte uitloop.

Op zoek naar een moderne keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”