Familie Cromwijk uit Woerden

Bekijk foto's

De frontkleur is een knipoog naar vroeger

“De keuken van de familie Cromwijk is geplaatst in een heel oude boerderij. Van buiten de charme van vroeger en van binnen volledig aangepast aan de huidige standaarden. De omgeving is prachtig, heerlijk landelijk. De landelijke sfeer zie je door de gekozen frontkleur, de greep en de schouw ook weer terug in de keuken.”

Afspraak maken

Mooie basis

De woning van de familie Cromwijk staat op een prachtige plek: aan een rustige landweg met uitzicht over de weilanden. De woning heeft heerlijk royale ruimtes, de vide zorgt ook nog eens voor een prachtige hoogte en daardoor zijn de houten balken gedeeltelijk in het zicht gebleven. Een fantastisch detail in deze landelijke keuken!

De ‘Green Tea’ keuken

De familie Cromwijk heeft gekozen voor landelijke keuken met fronten in de kleur Green Tea, deze kleur versterkt de sfeer van vroeger. De keukenopstelling is in een U geplaatst met ruimte voor een keukenbar. De blikvanger is de rechte schouw die helemaal doorloopt tot het dak, mooi maatwerk! Het werkblad is van gepolijst graniet, deze afwerking zorgt voor een mooie glans. De nieuwe keuken heeft een complete apparatenlijn van Pelgrim.

Wil jij ook een landelijke keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”