Scroll verder

Keuken met een complete beleving, zelfs tot in de wasruimte

Binnenkijken bij de

Familie Boerma

uit Zeewolde

 

“Midden in de polder vinden we de woning van de familie Boerma. Een fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt. Het weidse uitzicht is vanuit de keukenruimte op verschillende plekken te zien dankzij de raampartijen. De ruimte heeft een bijzondere vorm, mede hierdoor is Wilbrand bij de familie ter plaatste geweest voor het meest passende keukenontwerp. Het eindresultaat is een royale eilandkeuken met koffienis, luxe apparatuur en pure materialen. Ook is de aangrenzende wasruimte doorgetrokken in dezelfde sfeer als de keuken.”

bullet point Velthuizen Architectuur

bullet point Wijnklimaatkast

bullet point Moderne eilandkeuken

bullet point Uitgebreide apparatenlijn

Klaar voor de toekomst

De Rotpunkt keuken is uitgevoerd met Black Steel fronten. Het kader in de kleur Bronze Metal dat gebruikt is bij de kasten, zorgt ervoor dat de keuken deze unieke en luxe uitstraling krijgt. Voor het werkblad is gebruik gemaakt van graniet met een marmer structuur, in de kleur Via Livo en komt uit onze Velthuizen Select collectie. Bij de koffienis is marmer in de kleur Isole gebruikt, dit is ook op de achterwand toegepast. Dit marmer komt ook onze eigen werkbladen collectie. De subtiele handgreep maakt het helemaal af.

 

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Black Steel

bullet pointKleur panelen Bronze Metal

bullet pointVelthuizen Select graniet werkblad

bullet pointMiele inductiekookplaat

bullet pointMiele combi- stoomoven

bullet pointMiele oven met magnetronfunctie

bullet pointMiele vaatwasser

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointLiebherr vrieskast

bullet pointMiele wijnklimaatkast

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Echte Miele fans

Als echte fans van Miele koos de familie ook voor hun keukenapparatuur voor dit merk. Een uitgebreide apparatenlijn bestaande uit een vaatwasser, een inductiekookplaat met zes kookzones, twee ovens, waarvan één met stoomfunctie en de ander met magnetronfunctie en als laatste een schitterende wijnklimaatkast met twee temperatuurzones die prachtig in het eiland verwerkt is. Voor de koelkast en vriezer koos de familie voor Liebherr, beide mooie apparaten met een royale inhoud. Uiteraard word ook hier het water uit een Quooker getapt, uitgevoerd in het zwart en voorzien van een uittrekbare perlator.

Complete beleving tot in de wasruimte

Vele bijzondere details en het maatwerk kenmerken deze keuken. Zo is zowel het werkblad als de panelen om de kasten in verstek gezaagd, dit geeft direct een luxe uitstraling. Ook is het werkblad bij het spoelgedeelte in de vensterbank geslepen. Met Velthuizen Architectuur gaan we een stapje verder dan alleen het ontwerpen van de keuken. Bij de familie Boerma is ook de wasruimte meegenomen in het ontwerp. De wasruimte is voorzien van verschillende kasten en een spoelgedeelte. Hier is gebruik gemaakt van hetzelfde front en werkblad als in de keukenruimte.

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van een passend interieurplan"


Wilbrand Interieurdesigner

Vraag het inspirerende magazine aan!

Velthuizen Lenteweek
Of maak direct een afspraak
Velthuizen Lenteweek