Referenties

//); //

Soof Heuvelrug

Duurzaam vakantiepark aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De Eco-Lodges beschikken over een moderne eilandkeuken.

//); //

Mooi Leven Huis

Woon-zorgcomplex voor mensen met een uiteenlopende zorgvraag. Voorzien van een gemeenschappelijke keuken, afgestemd op de behoeften van de bewoners.

//); //

Koningshof

Appartementencomplex in het Utrechtse Renswoude. De 12 luxe wooneenheden van 96 m² tot 114 m² voldoen aan het Energie Prestatie Advies.

//); //

OostStreeck

Grootschalig nieuwbouwproject in Nijkerk. De 165 wooneenheden kennen een grote verscheidenheid aan woningtypes.

//); //

Vakantiepark Latour

Vakantiepark in de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. De modern ingerichte vakantiewoningen zijn voorzien van een Velthuizen keuken.

//); //

Poortgebouw Enka

Restauratie van Poortgebouw Enka in Ede. Het leegstaande pand krijgt een nieuw bestemmingsplan, waarbij 32 appartementen worden gecreëerd.

//); //

Cuneraweg

Nieuwbouwproject aan de zuidgrens van Veenendaal. Rondom het te realiseren hofje worden zes tweekappers en één vrijstaande woning gebouwd.

//); //

’t Prinsenwiel

Nieuwbouwproject in Hedel. De 4 twee-onder-een-kapwoningen en het appartementengebouw kijken uit over de Maas in de richting van Den Bosch.

//); //

Buitenkans Schalkwijk

Gevarieerd nieuwbouwproject in de gemeente Houten, met 7 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 12 appartementen.

//); //

Kasteel Palmesteyn

Uniek nieuwbouwproject in de Betuwe, waarbij een nieuw kasteel met drie wooneenheden en een bijgebouw wordt gebouwd.

//); //

Allemansplein

Nieuwbouwproject in Amerongen met 21 woningen. Naast eengezinswoningen worden ook gelijkvloerse comfortwoningen en startersappartementen gerealiseerd.