Referenties

Soof Heuvelrug

Duurzaam vakantiepark aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De Eco-Lodges beschikken over een moderne eilandkeuken.

Mooi Leven Huis

Woon-zorgcomplex voor mensen met een uiteenlopende zorgvraag. Voorzien van een gemeenschappelijke keuken, afgestemd op de behoeften van de bewoners.

Koningshof

Appartementencomplex in het Utrechtse Renswoude. De 12 luxe wooneenheden van 96 m² tot 114 m² voldoen aan het Energie Prestatie Advies.

OostStreeck

Grootschalig nieuwbouwproject in Nijkerk. De 165 wooneenheden kennen een grote verscheidenheid aan woningtypes.

Vakantiepark Latour

Vakantiepark in de bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. De modern ingerichte vakantiewoningen zijn voorzien van een Velthuizen keuken.

Poortgebouw Enka

Restauratie van Poortgebouw Enka in Ede. Het leegstaande pand krijgt een nieuw bestemmingsplan, waarbij 32 appartementen worden gecreëerd.

Cuneraweg

Nieuwbouwproject aan de zuidgrens van Veenendaal. Rondom het te realiseren hofje worden zes tweekappers en één vrijstaande woning gebouwd.

’t Prinsenwiel

Nieuwbouwproject in Hedel. De 4 twee-onder-een-kapwoningen en het appartementengebouw kijken uit over de Maas in de richting van Den Bosch.

Buitenkans Schalkwijk

Gevarieerd nieuwbouwproject in de gemeente Houten, met 7 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 12 appartementen.

Kasteel Palmesteyn

Uniek nieuwbouwproject in de Betuwe, waarbij een nieuw kasteel met drie wooneenheden en een bijgebouw wordt gebouwd.

Allemansplein

Nieuwbouwproject in Amerongen met 21 woningen. Naast eengezinswoningen worden ook gelijkvloerse comfortwoningen en startersappartementen gerealiseerd.