“Een kleine keuken is een functionele keuken met slimme opbergmethodes”

Afspraak maken

Op zoek naar een kleine keuken?

Wij zijn jouw specialist!

Een kleine keuken is een functionele keuken. Met wat slimme opbergmethodes, een praktische indeling en goed kleurgebruik creëer je eenvoudig een ruim ogende keuken zonder overvolle kasten en lades. Jouw wensen zijn bij uitstek bij een kleine keuken van groot belang. Waar ligt de prioriteit? Bij Velthuizen Keukens adviseren we je graag bij alle keuzes die je maakt voor jouw droomkeuken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Een strakke keuken waarin over elk detail uitvoerig is nagedacht

“Een duidelijke wens van meneer en mevrouw Kleinbloesem was dat er een royale keuken in de bestaande ruimte zou komen. Dat hebben we samen goed...


Bekijk de foto's

“Door een slimme oplossing hebben we nu toch een andere opstelling”

De charme van een kleine keuken

Met slechts enkele vierkante meters is er alsnog veel om uit te kiezen. Ga je voor een moderne keuken of voor een landelijke stijl? Kies je voor een open keuken? De keuze voor een bepaalde stijl uit zich in het materiaal, kleur en apparatuur. Door middel van hoge kasten win je veel meters en kun je toch de spullen kwijt die je niet dagelijks gebruikt. Twijfel je over de indeling of de stijl van je nieuwe keuken? Dat begrijpen we. Dus ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wij brengen je wensen grondig in kaart, zodat jij straks in je droomkeuken kunt koken.

Advies over de inrichting van een kleine ruimte

Een kleinere ruimte is geschikt voor honderd soorten keukens. Hoe ga je om met deze keuzes? Onze adviseurs zijn gespecialiseerd om jouw wensen om te zetten in een nieuwe keuken die perfect past in de rest van je huis. Voor inspiratie kun je altijd onze online showroom of referenties bekijken, maar je bent ook altijd welkom in onze vestiging. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Kleine keuken: advies en montage

Betrokken zijn bij iedere stap: daar streven wij naar bij Velthuizen Keukens. We hebben onze betrokken werkwijze stapsgewijs in kaart hebben gebracht. Dankzij het 3D-ontwerp krijg je een goed beeld van hoe we de kleine ruimte ruim laten ogen. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met de grootste zorg. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!


Bekijk alle foto's
Kleine keuken Quooker Fusion Zwart Keukeninspiratie Keuken contrast

Mogen wij jouw kleine keuken ontwerpen?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Graag ontwerpen wij jouw droomkeuken!”