“Maak het jezelf makkelijk met de playlist van Neff”

De juiste koffie voor iedereen met de Neff playlist

Een lekkere kop koffie is voor veel mensen heel belangrijk. Hoe mooi is het dan als je jouw gasten meer kan laten kiezen dan alleen een zwarte koffie? Met een inbouwkoffiemachine heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld cappuccino’s of latte macchiato’s te maken. Want voor je vrienden en familie wil je het allerbeste, toch? Maar hoe onthoud je bij een grote groep gasten wie wat wilt? Neff heeft daar een oplossing voor: een playlist voor het koffieapparaat!

Neff playlist voor verschillende soorten koffie

Meerdere soorten koffie kunnen aanbieden aan vrienden en familie zal gegarandeerd tot positieve reacties leiden. Maar als je telkens vergeet wat die ene oom ook al weer wilde drinken, maak je juist een slechte indruk. Gelukkig biedt Neff de optie tot het maken van een playlist, gewoon op je telefoon. En zoals Johan al vertelde in zijn vlog werkt dat heel eenvoudig. Eerst maak je een playlist aan; vraag je gasten wat ze willen drinken en voer dat in in de app, of geef je telefoon door zodat iedereen handmatig hun naam en ‘bestelling’ kan invoeren. Als iedereen zijn wensen heeft ingevuld, kun je de playlist starten. Je telefoon stuurt een signaal naar de koffiemachine, die vervolgens de dranken van je gasten bereidt. Omdat iedereen zijn of haar naam heeft toegevoegd aan de playlist, zie je precies welke drank voor wie is. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het kopje naar de juiste persoon brengen, en na elke drank een nieuw kopje neetzetten.

Meer mogelijkheden met domotica

Het verbinden van je telefoon met je koffiemachine is een voorbeeld van domotica. Neff en Siemens maken hiervoor gebruik van Home Connect. Door je apparaten met je telefoon en elkaar te verbinden profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je jouw apparaten op afstand bedienen, bijvoorbeeld via je telefoon of met je stem als je gebruik maakt van een slimme assistent zoals Google Home of Alexa. Ook kun je apparaten op elkaar laten reageren. Eén van de meest gebruikte toepassingen is de afzuigkap die begint met afzuigen als de kookplaat aan gaat. Ook andere apparaten, zoals je lampen, kun je door middel van connectiviteitsfuncties aansturen. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Lees hier meer over domotica of maak een afspraak met één van onze adviseurs!