Scroll verder

De service van Monique

Service, dat vinden wij erg belangrijk. Ons speerpunt is dat je ook ná de verkoop van de keuken altijd bij ons terecht kunt met al je service vragen. De snelheid waarmee je servicevraag verwerkt wordt vinden wij minstens nét zo belangrijk, je wilt tenslotte niet al te lang hoeven wachten totdat bijvoorbeeld het probleem met je lekkende keukenkraan opgelost is. Arno is als service coördinator binnen ons team verantwoordelijk voor het verwerken van alle servicevragen. Dat hij daar met het groeien van ons bedrijf hulp bij nodig heeft werd al snel duidelijk. En daar is dan Monique! Haar ervaring als servicemedewerkster is ontzettend fijn. Voor Arno, voor ons allemaal, maar vooral voor onze klanten!

 

“Ik ben Monique en woon samen met mijn man in Veenendaal. We hebben een zoon en een dochter, onze zoon woont nog thuis en onze dochter is inmiddels de deur uit. Ik ben graag bezig met styling, kan op een vrije dag opeens besluiten de muur van onze woonkamer een andere kleur te geven bijvoorbeeld, daar geniet ik dan echt van. Ik ben een echt gezelligheidsdier, houd van mensen en drukte om mij heen, zet me op een terras met leuke mensen, en ik ben helemaal blij. Verder sport ik graag in een groep met lekkere muziek erbij, alle energie er even uit gooien. Vakantie vieren doen wij aan zee, weer of geen weer, de ruimte die je daar vind geeft mij altijd een heerlijk vrij gevoel!

 

Ik werkte op de serviceafdeling bij een andere keukenzaak. Jeroen werkte daar toentertijd ook nog, op een dag vertelde hij mij dat hij een nieuwe baan had aangenomen bij Velthuizen Keukens. Uit pure nieuwsgierigheid heb ik ’s avonds de site van Velthuizen Keukens opgezocht. Wat een fijne uitstraling! Ik werd ook echt geraakt door de bedrijfsvideo. Ik stuurde een berichtje naar Nathalie, zij was bij een eerdere werkgever ook mijn collega, en ik wist dat ze inmiddels ook bij Velthuizen Keukens terecht gekomen was. Zij vertelde me dat ze het echt als een warm bad ervaart en dat ze zich in korte tijd al helemaal thuis voelt. Een open sollicitatie richting Bert was mijn volgende stap. Het bleek dat de timing niet beter had gekund, de druk bij de service was hoog!

 

Inmiddels ben ik erg blij met mijn nieuwe werkplek. Jeroen en Nathalie hebben geen woord gelogen, en ik heb echt het gevoel dat ik met open armen ben ontvangen. Ik ben een mensen mens, en hier kan ik mens zijn!”

 

Wil jij net als Monique ook een fijne werkplek? Op onze vacaturesite zie je dat wij maar liefst 4 vacatures open hebben staan. Zien wij je snel?

Servicemedewerkster Monique en collega Arno

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook