“Nóg mooiere keukens maken en de persoonlijke sfeer, spreken mij erg aan”

Nieuwe topper op de verkoopvloer: Jeroen!

AV Search & Selection is de afgelopen periode druk geweest met het werven van adviseurs die een perfecte aansluiting hebben in ons verkoopteam. En het is opnieuw gelukt! Inmiddels heeft Jeroen zijn inwerkperiode erop zitten, en kan je hem vinden op de plek waar hij zich het beste thuis voelt; de verkoopvloer!

“Mijn vriendin en ik wonen in Ede, en als alles goed gaat krijgen wij in januari ons eerste kindje. Een mooie, spannende tijd! In het weekend spreek ik graag af met vrienden voor een biertje. Sporten ben ik ook wel van, tegenwoordig ben ik fanatiek met kickboksen.

Ik werk al lange tijd in de keukenbranche en zat prima op mijn plek bij mijn vorige werkgever. En toch… toen ik via mijn LinkedIn profiel werd ik benaderd door AV Search & Selection of ik interesse had in de functie van adviseur bij Velthuizen Keukens, werd mijn interesse wel gewekt. We zijn in gesprek gegaan en ik werd verrast door de persoonlijke sfeer die bij Velthuizen Keukens hangt. Ook het maken van nóg mooiere kwaliteitskeukens, verder kunnen gaan in het keukenontwerp en de vrijheid die je als adviseur krijgt, zorgden ervoor dat ik de sprong heb gewaagd. Inmiddels voel ik me al helemaal ingeburgerd, en sta ik in de startblokken om mooie keukens te maken voor onze klanten.”

Ook meewerken aan ons bedrijf? Wij zoeken nog nieuwe collega’s in de montage, check snel onze vacaturesite!