“Vanuit Veenendaal binnen 20 minuten bij ons aan de keukentafel!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Veenendaal?

Kom ons bezoeken!

Veenendaal heeft een mooie geschiedenis. Het dorp met stadse karakter is vernoemd naar de veengebieden, en is in het verleden succesvol geweest in zowel de wol- als de sigarenindustrie. Winkelen in het ‘t Veen is altijd een leuk uitstapje in deze culturele plaats aan de grens van Utrecht met Gelderland.

Vanuit Veenendaal rijd je in ongeveer 20 minuten naar onze showroom in Woudenberg. Bij ons vind je keukens van de hoogste kwaliteit. A-merken aan apparatuur zorgen dat elke kookwens uitkomt. Wist je dat er al heel veel keukens van Velthuizen keukens in Veenendaal staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. Omdat de showroom alleen op afspraak open is doe je dit gemakkelijk online. In onze showroom hebben wij verschillende keukenopstellingen staan, zodat jij inspiratie op kunt doen. Jouw droomkeuken bestaat natuurlijk uit de beste merken. In onze showroom kun je dan ook meer dan genoeg keuken- en apparatuurmerken bekijken. Denk aan onder andere Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je nieuwe keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Wij zijn ervan overtuigd dat een nieuwe keuken staat voor beleving. Je maakt in jouw keuken momenten mee die je je later nog zult herinneren. Gezellig samen koken of in de ochtend rustig opstarten: de keuken wordt meestal veel gebruikt. Een keuken waar je tot op de details tevreden mee bent is dus geen overbodige luxe. Wij luisteren naar jouw wensen. Om een goede keuze te kunnen maken, plannen we dan ook minimaal twee afspraken in voordat je een nieuwe keuken koopt. Eerst wat extra inspiratie op doen? Bekijk de binnenkijkers of vraag ons magazine aan.

Keuken in Veenendaal Keuken Veenendaal Veenendaal keuken Keuken in Veenendaal

Een compacte hoekkeuken uitgevoerd met mooie materialen

"Toen de oude keuken van de familie Van de Weerd aan vervanging toe was mocht ik de familie begeleiden in het maken van keuzes voor een mooie, nieuwe...


Bekijk de foto's

“Een prachtige combinatie in Veenendaal, dit sima core werkblad en de matzwarte fronten”

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? We nemen dan ook echt de tijd voor je; houd er rekening mee dat het eerste gesprek ongeveer 2,5 uur duurt. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk? Dan gaat de adviseur, na afloop van het gesprek, aan de slag met een 3D-tekening voor jouw nieuwe keuken. Tijdens de tweede afspraak presenteert hij het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien. Vervolgens gaan jij en jouw adviseur kijken naar de gemaakte keuzes van indeling, fronten, werkblad en accessoires en gaan jullie ook dieper inzoomen op apparatuur.

Transparante prijzen

In dit tweede gesprek bieden we je ook de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Als jij helemaal tevreden bent met het plan voor jouw nieuwe keuken, maken jij en jouw adviseur de keuken definitief. Vervolgens gaan onze projectbegeleiders en orderverwerkers voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met grote precisie. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een nieuwe keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Daarom nemen wij ook de tijd voor jouw wensen, ideeën en vragen. Wij geloven in kwaliteit. Jij kunt er dus vanuit gaan dat je lang van je keuken kunt genieten. Wil je alles met eigen ogen zien? Bekijk onze online showroom of kom op afspraak langs. Woudenberg ligt op slechts 20 minuten rijden van Veenendaal. Voordat je het weet sta je in onze showroom, onder het genot van een hapje en een drankje.

WerkwijzeInmeten keuken3D-tekening keukenFacturatie keuken

Op zoek naar een nieuwe keuken in Veenendaal?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook vanuit Veenendaal ben je bij ons van harte welkom!”