“Ik ben helemaal thuis in de keukenwereld, mijn hele werkzame leven draait om keukens!”

De keukenwereld van Nathalie

Nathalie solliciteerde bij ons als orderverwerkster toen de coronacrisis net begon. Voor ons was de onzekerheid die het virus met zich meebracht de reden om de boot toen even af te houden. Niemand wist op dat moment tenslotte hoe het virus zich zou ontwikkelen en wat ons allemaal te wachten stond. Maar gelukkig waagde Nathalie er een paar maanden later nog een mailtje aan, toen was het al snel duidelijk: Nathalie moest gewoon komen. Roland en Tineke zijn maar wat blij met haar ondersteuning!

“Mijn naam is Nathalie en ik woon samen met mijn man in Amersfoort. Wij houden allebei erg van reizen. Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook van een paar nachten weg in een goed hotel worden wij erg blij. Verder ben ik zolang als ik mij kan herinneren groot fan van Formule 1. Ik sla geen wedstrijd over, als het moet kom ik er zelfs mijn bed voor uit! Daarnaast ga ik graag met vriendinnen op stap en vind ik het heerlijk om in de keuken te staan om nieuwe recepten uit te proberen.

Eigenlijk draait mijn hele werkzame leven al om keukens. Ik deed een studie interieurontwerp in Amsterdam toen ik voor een stage bij een keukenzaak terecht kwam. Nadat ik mijn opleiding had afgerond heb ik even een uitstapje gemaakt naar de tuinmeubelbranche, maar al vrij snel begon de keukenwereld toch weer te trekken. Dat betekende terug de keukenverkoop in! Ik genoot van het ontwerpen van keukens, en samen met de klant op zoek gaan naar de juiste kleuren en materialen. Maar na verloop van tijd kwam ik er achter dat ik het commerciële gedeelte, wanneer er echt verkocht moest worden, een stuk lastiger vond. Daarom ben ik als orderverwerkster aan de slag gegaan, hier kwam mijn kennis van keukens natuurlijk goed van pas! Ik wilde graag bij Velthuizen Keukens werken omdat de sfeer binnen het bedrijf me erg aansprak, ik had daar al verschillende positieve verhalen over gehoord. Nu ik alweer een aantal weken op mijn plek zit, weet ik dat er geen woord van gelogen is, voor mijn gevoel ben ik in een warm bad terecht gekomen! Mijn functie is hetzelfde als bij mijn vorige werkgever, maar de keukens zijn hier groter, luxer en met meer maatwerk. Wat dat betreft voldoende uitdaging voor mij om elke order foutloos te verwerken!”

Wil jij ook de sfeer binnen ons bedrijf ervaren? Wij zijn dringend op zoek naar een servicemonteur en een projectbegeleider. Check onze vacaturesite voor meer info over deze functies!