Landelijke keukeninspiratie uit Driebergen-Rijssenburg

Bekijk foto's

Verrassende Schmidt keuken met landelijke sfeer

“Toen de familie deze woning kocht bevond de keuken zich in een veel te krappe ruimte. Na een flinke verbouwing is er nu een prachtige, lichte ruimte ontstaan waarin de keuken helemaal tot zijn recht komt. De ramen met het glas in lood zorgen niet alleen voor veel licht, maar passen ook perfect bij de landelijke sfeer van de keuken. Het ontwerp van de keuken is allerminst saai te noemen. Dankzij de diverse hoeken in de ruimte, die volop benut zijn, wordt je elke keer weer verrast. Een mooi project waarbij veel maatwerk is toegepast.”

Afspraak maken

Schmidt keuken met mooie details

Deze Schmidt keuken bestaat uit verschillende onderdelen. Het spoelgedeelte en het kookgedeelte zijn tegenover elkaar geplaatst. Om de hoek is ruimte gemaakt voor een koffiecorner met daarboven een glaskast. Verder zijn tegenover deze koffiecorner nog twee hoge kasten gemaakt. Alle fronten hebben een groef om de twintig centimeter en zijn uitgevoerd in dezelfde kleur Kashmir Grey. Dit zorgt samen de handgrepen en het hardstenen werkblad met gefrijnde rand voor een landelijke uitstraling.

Het vrijstaande inductiefornuis van Bertazzoni hoort helemaal thuis in deze keuken. Daarboven is een strakke schouw op maat gemaakt met een afwerking waar de kleur van de fronten weer in terugkomt. Naast de strakke modellen van Quooker, is er ook een Classic model verkrijgbaar. De familie heeft voor hun keuken ook voor de Quooker Classic gekozen. De ronde vormen van deze kokend waterkraan matchen perfect bij landelijke en klassieke keukens.

Ook een verrassend keukenontwerp?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”