“Maak kennis met de trotse traditie van Bertazzoni”

Lees alles over Bertazzoni

Bertazzoni-fornuizen: Italiaans design en hoogwaardige technologie

Al meer dan 135 jaar koken duizenden families over de hele wereld met de fornuizen van Bertazzoni. Zes generaties later zijn eten en koken nog steeds de belangrijkste waarden van het Italiaanse merk. Inmiddels biedt het merk ook koelkasten, afzuigkappen, vaatwassers en meer, maar voor ons is Bertazzoni één van de specialisten in fornuizen.

Passend design voor iedereen

Bertazzoni heeft vier productlijnen gecreëerd, ieder met zijn eigen unieke elementen. Zo is de Professional Serie ergonomisch ontworpen, met een iconisch design en hoogwaardige materialen. De Master Serie is daarentegen wat stoerder en beschikt over geavanceerde technologie. De Heritage Serie heeft dan weer een klassieke tint, geïnspireerd op de fornuizen uit het begin van de 20e eeuw, maar mét de hedendaagse moderne technologie.

Bertazzoni ontdekken

In onze showroom ontdek je Bertazzoni in de Sherwood-keuken. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de verschillende designs en technologieën, en maken tijdens een afspraak graag tijd voor je vrij. De verschillende producten van het Italiaanse merk ontdek je ondertussen al in de brochure van Bertazzoni (8 MB).

Afspraak maken
Bertazzoni fornuis Bertazzoni keukenapparatuur Bertazzoni inductiefornuis Bertazzoni

Fornuis in je keuken: waarom zou je het wel (of niet) doen?

Een fornuis in je keuken, dat is toch ouderwets? Zeker niet! Dankzij de verschillende designs zijn fornuizen toe te passen in zowel moderne als...

Bekijk blogbericht

Meer weten over Bertazzoni? Maak een afspraak met Jeroen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Jeroen geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”