Scroll verder

Maak kennis met de trotse traditie van Bertazzoni”

Al meer dan 135 jaar koken duizenden families over de hele wereld met de fornuizen van Bertazzoni. Zes generaties later zijn eten en koken nog steeds de belangrijkste waarden van het Italiaanse merk. Inmiddels biedt het merk ook koelkasten, afzuigkappen, vaatwassers en meer, maar voor ons is Bertazzoni één van de specialisten in fornuizen.

Bertazzoni: Italiaans design en hoogwaardige technologie

 

 

Passend design voor iedereen

 

Bertazzoni heeft vier productlijnen gecreëerd, ieder met zijn eigen unieke elementen. Zo is de Professional Serie ergonomisch ontworpen, met een iconisch design en hoogwaardige materialen. De Master Serie is daarentegen wat stoerder en beschikt over geavanceerde technologie. De Heritage Serie heeft dan weer een klassieke tint, geïnspireerd op de fornuizen uit het begin van de 20e eeuw, maar mét de hedendaagse moderne technologie.

 

Bertazzoni ontdekken

 

In onze showroom ontdek je Bertazzoni in de Sherwood-keuken. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de verschillende designs en technologieën, en maken tijdens een afspraak graag tijd voor je vrij. De verschillende producten van het Italiaanse merk ontdek je ondertussen al in de brochure van Bertazzoni (8 MB).

Wil jij ook Bertazzoni

in jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak met Danny!

"Ik adviseer je graag over de apparatuur van Bertazzoni!"


Danny Adviseur

Referenties met Bertazzoni

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Eijgelaar

Omringt door water in de wijk Nieuwland heeft de familie Eijgelaar een fantastische woning gevonden. De grote raampartijen zorgen voor het van-buiten-naar-binnen-gevoel.

Architectuur

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Landelijke keukeninspiratie

Landelijke keuken met een natuursteen werkblad met gefrijnde rand. Uiteraard mogen een vrijstaand fornuis en een Quooker Classic niet ontbreken!

Familie Van de Haar

Een landelijke keuken die de sfeer van vroeger ademt. De vintage frontkleur doet het goed in combinatie met het betonnen werkblad.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook