“Een klassieke keuken kenmerkt zich in de gedetailleerde afwerking”

Afspraak maken

Op zoek naar een klassieke keuken?

Wij zijn jouw specialist!

De klassieke keuken blijft populair in Nederland. Zo’n keuken oogt elegant door de luxe materiaalsoorten die gebruikt zijn, en door de uiterst precieze afwerking. Daarnaast kun je alle kanten op, zodat jouw nieuwe keuken compleet in lijn is met de rest van het huis. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een keuken in klassieke stijl!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Dit is landelijk zoals het bedoeld is, de landelijke keuken wordt vaak ondergewaardeerd.

“Dat onze monteurs het composiet werkblad om de houten balk hebben gemaakt, maakt mij heel trots. Soms bedenk je samen iets aan tafel, maar dan...


Bekijk de foto's

Waarom een klassieke keuken?

Koken als een vorst in eigen keuken; dat kan met een klassieke, luxe keuken. Een klassieke keuken kenmerkt zich in de gedetailleerde afwerking, de luxe materiaalsoorten en de ruime opzet van de keuken. Zowel traditionele keukens als moderne keukens zijn erg populair en passen in veel verschillende huisstijlen. Kies je bijvoorbeeld voor een gietijzeren fornuis? Of liever voor een traditionele schouw? De klassieke keuken neemt je mee terug in de tijd en laat je meteen thuis voelen.

Advies over klassieke materialen

Met een klassieke keuken kun je verschillende kanten op met je huisstijl. Weet je al dat je een klassieke keuken wilt, maar nog niet hoe je die precies vorm wilt geven? Doe online inspiratie op in onze digitale showroom of bekijk de referenties. Natuurlijk staan onze adviseurs ook altijd voor je klaar in onze vestiging. Zij geven graag advies over de materialen, indeling en apparatuur. Want je wilt natuurlijk nog wel een tijdje met je keuken vooruit. Je keuken moet naadloos aansluiten bij jouw wensen én de rest van je huis. Vertrouw op onze adviseurs en dan weet je zeker dat al je wensen goed doordacht tot een prachtige keuken komen.

Klassieke keukens: advies en montage

Betrokkenheid bij iedere stap: lees onze stapsgewijze werkwijze en ondervind de voordelen van Velthuizen Keukens. Dankzij het 3D-ontwerp krijg je vanzelf een goed beeld van je toekomstige klassieke keuken. Dit 3D-beeld van het ontwerp presenteren we namelijk in onze beamerruimte. Dát maakt jouw keuken pas levensecht. Bovendien zijn we trots op onze service. Onze eigen monteurs plaatsen je keuken met uiterste precisie. Gaat er toch iets fout of merk je na een tijdje dat er iets stuk is? Wij staan altijd voor je klaar. Welkom bij Velthuizen Keukens!


Bekijk alle foto's
Klassieke keuken Keuken klassiek Klassieke keuken Keuken klassiek

Mogen wij jouw klassieke keuken ontwerpen?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”