Scroll verder

“Een fijne keuken waarin we comfortabel samen kunnen koken”

Binnenkijken bij 

Rico en Jolien

uit Houten

 

“Toen wij vijf jaar geleden in deze woning kwamen wonen waren we niet erg enthousiast over de keuken, maar hij functioneerde prima. Een jaar geleden begaf de oven het. Toen wisten we dat het tijd was om op zoek te gaan naar iets nieuws. Wij wilden graag in onze nieuwe keuken meer verbinding met de rest van de woonkamer. Niet meer met je rug naar alles en iedereen toe staan als je staat te koken. Ook wilden we een mooie grote eettafel in het middelpunt van het huis en daar was in de oude opstelling te weinig ruimte voor. Verder hadden we de wens om meer licht binnen te krijgen en daarom het raam van de keuken te vergroten. Ook wilden we een fijne, praktische keuken, die logisch ingedeeld was en goed zou werken voor ons. Met dit wensenlijstje kwamen we bij Velthuizen Keukens aan.”

bullet point Keuken met verbouwing

bullet point Mix van apparatuurmerken

bullet point Fenix keuken

bullet point Praktische keukenopstelling

Praktische keukenindeling

Wij hadden al een plaatje in ons hoofd van een logische indeling. Na wat gesprekken met de adviseur gaf hij het advies om voor een hele andere indeling te gaan. Na een nachtje slapen bleek dat inderdaad veel logischer en mooier. Hij heeft met onze ideeën echt een heel mooi ontwerp gemaakt, goed advies gegeven over de materialen en apparatuur en luisterde goed naar onze wensen. We kozen voor een Rotpunkt keuken met Fenix groene fronten bij de hoge kastenwand en combineerden dit met fris wit bij het eiland en het spoelgedeelte. Wij zijn echt fan van de handige (bestek)lades waar we heel veel in kwijt kunnen en natuurlijk de Quooker waarmee een kop thee zetten binnen drie tellen klaar is. Het super praktische keramiek werkblad van Velthuizen Select past ook helemaal in ons straatje.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFront 1 Snow mat

bullet pointFront 2 Fenix Green

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointBora Pure inductiekookplaat met bladafzuiging

bullet pointSiemens multifunctionele oven

bullet pointMiele vaatwasser

bullet pointPelgrim koelkast

bullet pointPelgrim vriezer

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Velthuizen Verbouw

Toen het plan eenmaal klaar was, kregen we contact met onze projectbegeleider Erwin. We wilden niet alleen een keuken laten plaatsen, maar doordat hij op een hele andere plek moest komen en we een groter raam wilden, werd het een totaalverbouwing, met sloopwerk, leidingwerk, elektra, een verlaagd plafond, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk etc. Ook Erwin dacht enorm goed met ons mee. Zo adviseerde hij bijvoorbeeld om het vensterbankje boven het aanrecht te vervangen, zodat deze van hetzelfde materiaal als het aanrechtblad gemaakt zou zijn, hij dacht mee over hoe we het best het raam konden vergroten, de plaatsing van de verlichting en de stroompunten en nog veel meer. Toen we een tijdje zonder keuken zaten, regelde hij dat we een kookplaat mochten lenen en verplaatste de oude koelkast zodanig dat we prima hebben kunnen kamperen in ons eigen huis.

 

De werkzaamheden verliepen erg soepel. Het was heel fijn om alles uit handen te geven en een vast aanspreekpunt te hebben. We werden keurig op de hoogte gebracht wanneer er iemand langs wilde komen en als wij iets zagen waar we niet helemaal tevreden over waren, konden we Erwin erg goed bereiken en regelde hij dat het zo snel mogelijk opgelost werd. Dit nam veel zorg uit handen. Ook toen de keuken eenmaal klaar was, zijn we met Erwin nog een keer alles langsgelopen, zodat het écht perfect was.

Enorm dankbaar

We hebben nu een schitterende kwaliteitskeuken, die aan al onze wensen voldoet. Onze familie vroeg ons of we ergens ontevreden over zijn of andere keuzes hadden willen maken, maar we wisten echt niets te bedenken. We zijn zo blij met onze goed werkende oven, de kookplaat met geïntegreerde afzuiging, de handige dubbele (bestek)lades waar we heel veel in kwijt kunnen, de stopcontacten op de kop van het kookeiland zijn ontzettend handig en natuurlijk de Quooker waarmee een kopje thee zetten binnen drie tellen klaar is. Het is een hele fijne keuken, waarin we eindelijk comfortabel samen kunnen koken en contact houden met de mensen onze woonkamer. We zijn Velthuizen echt enorm dankbaar voor al hun goede ideeën en harde werk en zijn meer dan trots op onze keuken.

 

Wil jij ook een

keuken met verbouwing?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van een passend interieurplan"


Dennis Adviseur

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook