Scroll verder

De opstelling benadrukt de lengte van de keuken

Binnenkijken bij de

Familie Van de Weerd

uit Wijk bij Duurstede

 

“De plaats Wijk bij Duurstede heeft een lange historie en dat is ook terug te zien in de woning van de familie Van de Weerd, met volop oude details. Voor de nieuwe keuken hebben we daarom gekozen voor neutrale kleuren, maar wel bijzondere details, net als de woning. Eén van de bijzondere details is de strijklakafwerking van de fronten. Verder benadrukt de lengte van de strakke schouw de plafondhoogte. Zo is het een mooi geheel geworden!”

bullet point Moderne keuken

bullet point Basaltgrijze fronten

bullet point Composiet werkblad

bullet point Stoomoven en warmhoudlade

Oude details

In hartje Wijk bij Duurstede staat de honderd jaar oude woning van de familie Van de Weerd, een prachtige woning bomvol oude details. Hoge plafonds, oude luiken, ornamenten en vloeren. De combinatie van de oude details in de woning en de strakke keuken werkt perfect.

Strakke keuken

Omdat de woning van zichzelf al zoveel sfeer heeft, is de hoogglans keuken strak gehouden. Maar wel met bijzonder mooie materialen: hoogglans strijklak fronten met groef en robuuste stollen aan de zijkanten. De ruimte voor de inbouwkasten was al aanwezig, dankzij de deuren op maat is het één geheel geworden met de keuken. Het 5-pits fornuis van Belling matcht weer mooi met de zwarte vrijstaande koelkast. De rechte schouw doet het goed in de hoge ruimte.

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Wit hoogglans

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointBelling vrijstaand fornuis

bullet pointSiemens afzuigunit

bullet pointSiemens vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

strakke keuken?

Maak een afspraak met Julian!

"Ik stel graag samen jouw nieuwe keuken samen!"


Julian Adviseur