Familie Van de Weerd uit Wijk bij Duurstede

Bekijk foto's

De woning heeft veel bijzondere details daarom is de keuken neutraal gehouden.

“De plaats Wijk bij Duurstede heeft een lange historie en dat is ook terug te zien in de woning van familie Van de Weerd met volop oude details. Voor de nieuwe keuken hebben we daarom gekozen voor neutrale kleuren, maar wel bijzondere details, net als de woning. Een van de bijzondere details is de strijklak afwerking van de fronten. Verder benadrukt de lengte van de strakke schouw de plafondhoogte. Zo is het een mooi geheel geworden!”

Afspraak maken

Rust, ruimte en licht. Drie kernwoorden voor deze keuken!

In hartje Wijk bij Duurstede staat de honderd jaar oude woning van de familie Van de Weerd, een prachtige woning bomvol oude details. Hoge plafonds, oude luiken, ornamenten en vloeren. De combinatie van de oude details in de woning en de strakke keuken werkt perfect.

Omdat de woning van zichzelf al zoveel sfeer heeft, is de hoogglans keuken strak gehouden. Maar wel met bijzonder mooie materialen: hoogglans strijklak fronten met groef en robuuste stollen aan de zijkanten. De ruimte voor de inbouwkasten was al aanwezig, dankzij de deuren op maat is het één geheel geworden met de keuken. Het 5-pits fornuis van Belling matcht weer mooi met de zwarte vrijstaande koelkast. De rechte schouw doet het goed in de hoge ruimte.

Alle referenties

Ook een strijklak keuken?Laat je adviseren door Eliza!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Eliza geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”