Scroll verder

“Een moderne eilandkeuken met praktische indeling”

Binnenkijken bij de

Familie Spruijt

uit Renswoude

 

“Toen wij hoorden van project Koningshof in Renswoude waren wij gelijk enthousiast! Voor de keuken zijn wij naar Velthuizen Keukens gegaan, omdat zij waren aangesloten bij dit nieuwbouwproject. Bouwbedrijf Kreeft en Velthuizen Keukens werken al zo lang samen, dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit merkten wij direct tijdens het maken van een afspraak. Adviseur Johan was aan project Koningshof gekoppeld, hij was volledig op de hoogte en had alle bouwtekeningen al gezien.”

bullet point Rotpunkt keuken

bullet point Bora inductiekookplaat

bullet point Schiereiland met bargedeelte

bullet point Praktische indeling

Oog voor detail

“Dat adviseur Johan oog voor detail heeft, ontdekten wij toen de werkhoogte van onze keuken ter sprake kwam. Doordat wij de werkhoogte lager wilden hebben dan tegenwoordig gebruikelijk, kwamen wij in de knoei met de stopcontacten, deze zouden verkeerd uitkomen met de smetlijst. Adviseur Johan adviseerde ons voor een hogere smetlijst te kiezen, zodat de stopcontacten óp de lijst gemonteerd konden worden. Dit soort details zijn belangrijk, hier wil je niet pas na de plaatsing van de keuken achter komen. Erg fijn dus dat Johan zo met ons meedacht!”

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFront Zera HPL XT Carbon

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointBora inductiekookplaat

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointCaressi composiet spoelbak

bullet pointCaressi eenhendelmengkraan

bullet pointCaressi zeeppomp

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Afwassen met de hand

De familie Spruijt koos voor een moderne Rotpunkt keuken met donkere fronten. Het werkblad komt uit onze Velthuizen Select collectie en is van keramiek, een onderhoudsvriendelijk materiaal dat prima tegen de hitte van een pan kan. In de keuken vind je een mix van apparatuur merken terug. Zo is de inductiekookplaat met bladafzuiging van Bora, de oven van NEFF en de koelkast van Lieberr. Een vaatwasser ga je overigens niet in deze keuken terug vinden! “Want tijdens de vaat ontstaan de mooiste gesprekken!” aldus de familie Spruijt. En zo is het maar net!

Heb jij ook een

nieuwbouwwoning gekocht?

Maak een afspraak!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Johan Teamleider Verkoop