Scroll verder

In stijl met de rest van de woning: modern, functioneel en warm

Binnenkijken bij de

Familie Pietersen

uit Vleuten

 

Caroline Pietersen: “Ons eerste idee was dat we ‘naar buiten’ moesten koken, vanwege de afzuiging. Maar onze Velthuizen-adviseur had een beter plan. Hij liet ons plasmafilters zien, een nieuwe manier van afzuigen. Dit betekende alle vrijheid qua indeling van de keuken. We kozen voor een afzuiglamp van Wave Design. De blikvanger van onze keuken!”

bullet point U-keuken met schiereiland

bullet point Front met houtnerf

bullet point Composiet werkblad

bullet point Moderne keuken

Goede recensies

Loop je binnen bij Constantijn en Caroline Pietersen, dan zie je direct de prachtige en moderne indeling van hun huis. Toen de twee op zoek gingen naar een nieuwe keuken moest deze dan ook in lijn zijn met de rest van het huis. Caroline: “Ik zocht op internet naar goede recensies en kwam al snel bij Velthuizen Keukens uit, ons eerste gevoel bleek juist. Bij binnenkomst in de showroom voelden we de warme uitstraling en gastvrijheid. Toen wisten we: hier gaan wij onze keuken wel vinden!”

Modern en functioneel

De Tristar keuken is ruim opgezet. Constantijn en Caroline hebben gekozen voor antraciet front met zichtbare houtnerf en een composiet werkblad. Caroline vindt alles goed bij elkaar passen: “Het is nu niet alleen een keuken, maar een onderdeel van de rest van het huis. De kleuren passen bij het geheel.” Constantijn zag op tegen het verbouwen. “Maar omdat dit ook is uitbesteed, ging het vanzelf. Nu hebben we een echte maatkeuken!” Constantijn en Caroline zijn trots op hun keuken en laten dit graag zien aan de mensen die langs komen. “Het hele proces verliep top, de oplossingen waren snel en goed, en het uiteindelijke resultaat is echt prachtig. Ik gebruik alles met plezier: Mooie apparatuur van NEFF zoals de zeer ruime kookplaat, de multifunctionele oven met stoomfunctie, de ingebouwde koffiemachine met verse melk en kokend water uit onze Quooker.”

Specificaties

bullet pointTristar keuken

bullet pointFrontkleur Grigio

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF combi-stoomoven

bullet pointNEFF inbouwkoffiemachine

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave Eilandafzuigkap

bullet pointNEFF koel-vriescombinatie

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

moderne keuken?

Maak een afspraak met Mark!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Mark Adviseur

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook