Familie Pietersen uit Vleuten

Bekijk foto's

De keuken is in stijl met de rest van de woning; modern, functioneel en warmtevol

Caroline Pietersen: “Ons eerste idee was dat we ‘naar buiten’ moesten koken, vanwege de afzuiging. Maar onze Velthuizen-adviseur had een beter plan. Hij liet ons plasmafilters zien, een nieuwe manier van afzuigen. Dit betekende alle vrijheid qua indeling van de keuken. We kozen voor een afzuiglamp van Wave Design. De blikvanger van onze keuken!”

Afspraak maken

Goede recensies

Loop je binnen bij Constantijn en Caroline Pietersen, dan zie je direct de prachtige en moderne indeling van hun huis. Toen de twee op zoek gingen naar een nieuwe keuken moest deze dan ook in lijn zijn met de rest van het huis. Caroline: “Ik zocht op internet naar goede recensies en kwam al snel bij Velthuizen Keukens uit, ons eerste gevoel bleek juist. Bij binnenkomst in de showroom voelden we de warme uitstraling en gastvrijheid. Toen wisten we: hier gaan wij onze keuken wel vinden!”

Modern en functioneel

De Tristar keuken is ruim opgezet. Constantijn en Caroline hebben gekozen voor antraciet front met zichtbare houtnerf en een composiet werkblad. Caroline vind alles goed bij elkaar passen: “Het is nu niet alleen een keuken, maar een onderdeel van de rest van het huis. De kleuren passen bij het geheel.” Constantijn zag op tegen het verbouwen. “Maar omdat dit ook is uitbesteed, ging het vanzelf. Nu hebben we een echte maatkeuken!” Constantijn en Caroline zijn trots op hun keuken en laten dit graag zien aan de mensen die langs komen. “Het hele proces verliep top, de oplossingen waren snel en goed, en het uiteindelijke resultaat is echt prachtig. Ik gebruik alles met plezier: Mooie apparatuur van Neff zoals de zeer ruime kookplaat, de multifunctionele oven met stoomfunctie, de ingebouwde koffiemachine met verse melk en kokend water uit onze Quooker.”

Ook op zoek naar een moderne keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”