Scroll verder

“Een compleet interieurplan in een woning met klasse”

Binnenkijken bij de 

familie Nijmeijers

in Langbroek

 

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijers is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist. Voor de familie bleef het niet alleen bij een prachtige eilandkeuken. Wij mochten voor hen een compleet interieurplan ontwerpen.

 

De bijkeuken heeft voldoende opbergruimte en functionele details die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Bij het TV meubel in het zitgedeelte komt het persoonlijke karakter terug en de garderobekast bij de entree is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol welkom. De kledingkasten, het badkamermeubel én toiletmeubel maken het interieurplan compleet.

bullet point Eilandkeuken

bullet point Bijkeuken

bullet point TV meubel

bullet point Garderobekast

De eilandkeuken

Deze moderne keuken van Madebydas combineert stijl en praktische bruikbaarheid op de juiste manier. Het trendy bargedeelte bij het eiland en het duurzame keramieken werkblad, dat lijkt te ‘zweven’ dankzij het unieke houten detail, maken het zowel een visueel pronkstuk als functioneel. Overigens is dit notenhout ook gebruikt bij het badkamermeubel en het toiletmeubel die verderop te zien zijn.

Daarnaast bevat deze zwarte keuken een mix van topmerken. Op het eiland kan zowel worden gespoeld als gekookt. De inductiekookplaat van BORA is vlak geïntegreerd in het werkblad, naast de zwarte Quooker. Het strakke design van de Siemens-ovens sluit naadloos aan bij de wandopstelling. In de wandopstelling zijn ook de vriezer en koelkast te vinden; beide zijn van Liebherr.

Specificaties

bullet pointMadebydas meubelen

bullet pointFront keuken PerfectSense Soft zwart

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointBORA inductiekookplaat

bullet pointSiemens oven met stoomfunctie

bullet pointSiemens oven met magnetronfunctie

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointLiebherr vriezer

bullet pointMiele vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Garderobekast en TV meubel

De entree is voorzien van een maatwerk-garderobekast, uitgevoerd met dezelfde soort fronten als de eilandkeuken. De garderobekast biedt niet alleen royaal veel opbergruimte maar zorgt ook voor een stijlvol welkom. In het zitgedeelte is opnieuw maatwerk toegepast, dit keer in de vorm van een TV-meubel. De open vakken in het meubel bieden plaats aan accessoires die het persoonlijke karakter weergeven. Het TV-meubel is eveneens uitgevoerd in dezelfde materialen als de eilandkeuken. Door het gebruik van dezelfde materialen door de hele woning ontstaat er een eenheid die prettig aanvoelt.

Bijkeuken en badkamer

Het ontwerp van het complete interieurplan gaat ver, zelfs de bijkeuken, badkamer en het toiletmeubel zijn hierin opgenomen. De bijkeuken is praktisch ingericht, met veel bergruimte en functionele details die het dagelijkse leven vergemakkelijken. In zowel het toilet als de badkamer zie je het notenhout terug, dat ook als accent wordt gebruikt bij het eiland van de hoofdkeuken.

Wil jij ook een

compleet interieurplan?

Maak een afspraak!

"Ik help je graag bij het ontwerpen van een passend interieurplan"


Wilbrand Interieurdesigner

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook