Familie Hazendonk uit Woudenberg

Bekijk foto's

De keuken ontwerpen van de familie Hazendonk was een echte uitdaging

“Deze ruimte heeft maar liefst 7 deuren waar rekening mee gehouden moet worden. Er was een wens voor een landelijke keuken met schiereiland en het is fijn dat we die op deze manier hebben kunnen realiseren. De hoge kastenwand tussen het spoelgedeelte en het kookgedeelte geeft een verrassend effect.’

Met veel plezier heb ik de familie Hazendonk uit Woudenberg geadviseerd. Mede door de kleur van de wanden en accessoires is het naar mijn mening een prachtig plaatje geworden die perfect past in de sfeer van het huis.”

Afspraak maken

Een heerlijke landelijke sfeer met eigentijdse accenten

In een heerlijke landelijke omgeving aan de rand van Woudenberg staat de boerderij van de familie Hazendonk. De keuken van deze woning heeft een flinke update gekregen, maar wel met behoud van de landelijke sfeer. De magnolia kaderfronten, handgrepen en kranslijst op de hoge kasten passen perfect bij een landelijke keuken.

Het werkblad is van composiet en de apparatuur van Neff. Ook heeft de familie Hazendonk gekozen voor een echte blikvanger én de laatste trend; een afzuiglamp van Wave Design, uitgevoerd in grijs leer. Deze afzuiglampen zijn volledig te customizen. Zo kan je zelf de leersoort en kleur bepalen.

Alle referenties

Ook een landelijke sfeer?Laat je adviseren door Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”