Scroll verder

Deze landelijke keuken ontwerpen was een echte uitdaging

Binnenkijken bij de

Familie Hazendonk

uit Woudenberg

 

“Deze ruimte heeft maar liefst zeven deuren waar rekening mee gehouden moet worden. Er was een wens voor een landelijke keuken met schiereiland en het is fijn dat we die op deze manier hebben kunnen realiseren. De hoge kastenwand tussen het spoelgedeelte en het kookgedeelte geeft een verrassend effect. Met veel plezier heb ik de familie Hazendonk uit Woudenberg geadviseerd. Mede door de kleur van de wanden en accessoires is het naar mijn mening een prachtig plaatje geworden die perfect past in de sfeer van het huis.”

bullet point Landelijke keuken

bullet point Wave afzuiglamp

bullet point Composiet werkblad

bullet point Eilandkeuken

Landelijke sfeer

In een heerlijke landelijke omgeving aan de rand van Woudenberg staat de boerderij van de familie Hazendonk. De keuken van deze woning heeft een flinke update gekregen, maar wel met behoud van de landelijke sfeer. De magnolia kaderfronten, handgrepen en kranslijst op de hoge kasten passen perfect bij een landelijke keuken.

 

Het werkblad is van composiet en de apparatuur van NEFF. Ook heeft de familie Hazendonk gekozen voor een echte blikvanger én de laatste trend; een afzuiglamp van Wave Design, uitgevoerd in grijs leer. Deze afzuiglampen zijn volledig te customizen. Zo kan je zelf de leersoort en kleur bepalen.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Magnolia

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave eilandafzuigkap

bullet pointNEFF koelkast

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

landelijke keuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop