Tricolore

Deze eiland keuken is echt ons paradepaardje, we noemen het ook wel onze ‘masterpiece’. Er zitten zoveel bijzondere elementen in deze keuken, daar raak je niet op uit gekeken. Als eerste valt de metershoge kastenwand natuurlijk op. Met gouden fronten en drie luxe Neff-apparaten is het echt een blikvanger.

Ook het kookeiland met het marmeren werkblad is bijzonder! Met robuust houten fronten aan de ene kant en greeploze zwart aan de andere kant van het eiland. En alsof dat nog niet genoeg is, twee prachtige lampen van Wave Design. De lamp boven de kookplaat is voorzien van afzuiging. De gaskookplaat is ook van Neff en voorzien van negen standen, zo heb je een precieze controle over de vlam. De voordelen van een inductieplaat nu ook met gas!

Prijsrange 30.000 – 53.000
Al onze prijzen zoals getoond in de showroom zijn inclusief montage. Bij de prijsrange gaan wij uit van een keuken met dezelfde materialen met andere apparatuur of dezelfde apparatuur in een andere keukenopstelling. Meer weten over onze prijs opbouw? Vraag ernaar bij onze adviseurs. Of maak direct een afspraak!

Terug naar overzicht

Zoek je een bijzondere keuken?Ricardo helpt je graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ricardo geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Onze showroom gaat vanaf 3 maart op afspraak open! Maak hier een afspraak.