Project Zeghezoom uit Woudenberg

Bekijk foto's

Alle wensen zijn gerealiseerd in deze complete keuken

“De familie kwam bij ons in de showroom, en vertelde dat zij een woning hadden gekocht in het project Zeghezoom. Ze lieten mooie bouwtekeningen zien en waren erg enthousiast over het project. Voor de keukenruimte was een vierkant ruimte gereserveerd, de wens was een open keuken te creëren, zonder bovenkasten en mét eiland. Met dit wensenlijstje zijn we aan de slag gegaan en hebben we uiteindelijk deze mooie, complete keuken mogen plaatsen.”

Afspraak maken

Nieuw huis, nieuwe eilandkeuken

Wij hebben verschillende nieuwbouwwoningen van project Zeghezoom in Woudenberg van een keuken mogen voorzien. Zo ook deze schitterende vrijstaande woning. Er is gekozen voor een vrijstaand spoeleiland en koken tegen de wand, met daarnaast twee hoge kasten. Aan de andere kant van de keukenruimte is een koffiecorner gecreëerd. Ideaal! Het front is uitgevoerd in Brown Steel, dit front zie je ook in onze gebruikerskeuken Iroy in de showroom. Het lichte werkblad van composiet heeft een fijne marmerstructuur.

Deze strakke Rotpunkt keuken heeft een apparatenlijn van Neff, onder andere een royale inductiekookplaat met Flexzones en TwistPad bediening. Ook de vaatwasser is van dit merk, meer informatie over vaatwassers lees je overigens in dit blog, een handige keuzehulp bij het uitzoeken van een vaatwasser. De plafondafzuiging van Wave Design is geleverd in de kleur van het plafond, zo blijft het een strak geheel met de koof.

Ook een verrassend keukenontwerp?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over het ontwerp en materialen!”