Scroll verder

Deze zwarte eilandkeuken is echt een pareltje!

Binnenkijken bij de

Familie Van den Berg

uit Leusden

 

“Maarten en Simone van den Berg kochten een tijd geleden een woning in Leusden, echt een opknappertje. Er was een grondige verbouwing nodig om weer aan de wensen van deze tijd te kunnen voldoen. Voordeel hiervan was dat er qua keukenontwerp nog alles mogelijk was, het leidingwerk moest immers ook volledig aangepakt worden. De keuken is nu echt het middelpunt geworden, de eettafel zorgt voor de verbinding tussen de woonkamer en de keukenruimte.”

bullet point Zwarte eilandkeuken

bullet point Black Steel keukenfront

bullet point Natuurlijke tinten

bullet point Greeploze keuken

Zwarte keuken met natuurlijke details

Van het front tot aan de greeplijst, en van de Caressi kraan tot aan de spoelbak; de moderne keuken van de familie Van den Berg is volledig in zwart uitgevoerd. Er is gekozen voor het front Black Steel, het patroon van dit front zorgt ervoor dat deze zwarte keuken allerminst saai oogt! De eettafel sluit aan bij het eiland en is gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad, multiplex van Topline. Door natuurlijke tinten toe te voegen, zoals het rotan van de eetkamerstoelen en het houten bankje, is het totaalplaatje niet te zwart wit geworden. Slim gedaan!

Vaatwasser op hoogte

Alle apparatuur in deze zwarte keuken is van Pelgrim, met onder andere een functionele inductiekookplaat op het eiland. De vaatwasser is op hoogte geplaatst, dit zorgt voor veel gemak tijdens het in- en uitruimen van de vaat. Mooi detail is de plafondafzuiging van Pelgrim. Omdat het plafond opnieuw gestukt moest worden, was het mogelijk deze strak in het plafond te verwerken.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Black Steel

bullet pointTopline kunststof werkblad

bullet pointPelgrim multifunctionele oven

bullet pointPelgrim inductiekookplaat

bullet pointPelgrim afzuigunit

bullet pointPelgrim vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

zwarte keuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook