Familie Van den Berg uit Leusden

Bekijk foto's

Een pareltje, deze zwarte eilandkeuken

“Maarten en Simone van den Berg kochten ruim een jaar geleden een woning in Leusden, echt een opknappertje. Er was een grondige verbouwing nodig om weer aan de wensen van deze tijd te kunnen voldoen. Voordeel hiervan was dat er qua keukenontwerp nog alles mogelijk was, het leidingwerk moest immers ook allemaal aangepakt worden. De keuken is nu echt het middelpunt geworden, de eettafel zorgt voor de verbinding tussen de woonkamer en de keukenruimte.”

Afspraak maken

Zwarte Rotpunkt keuken

Van front, greeplijst, de Caressi kraan tot spoelbak, de moderne keuken van de familie Van den Berg is volledig in zwart uitgevoerd. Er is gekozen voor het front Black Steel, het patroon van dit front zorgt ervoor dat deze zwarte keuken allerminst saai oogt! De eettafel sluit aan bij het eiland en is gemaakt van hetzelfde materiaal als het werkblad, multiplex van Topline. Door natuurlijke tinten toe te voegen, zoals het rotan van de eetkamerstoelen en het houten bankje, is het totaalplaatje niet te zwart wit geworden. Slim gedaan!

Alle apparatuur in deze zwarte keuken is van Pelgrim, onder andere een functionele inductiekookplaat op het eiland. De vaatwasser is op hoogte geplaatst, dit zorgt voor veel gemak tijdens het in- en uitruimen van de vaat. Mooi detail is de plafondafzuiging van Pelgrim, omdat het plafond opnieuw gestuct ging worden, was het mogelijk deze strak in het plafond te verwerken.

Ook een moderne keuken?Maak een afspraak met Johan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik denk graag mee over het ontwerp en materialen!”