Familie Jochemsen uit Scherpenzeel

Bekijk foto's

Industrieel en landelijk een prachtige combinatie

William en Annet Jochemsen wisten wat ze wilden: “We waren het al heel snel eens over de kleuren van onze nieuwe keuken, maar een uitstraling bedenken is al moeilijk genoeg. Daarom is het fijn dat de adviseur met goede ideeën kwam, en meedacht tot in de details. Zo hebben we een handdoekenrek op maat laten maken. Die past hier geweldig!”

Afspraak maken

De tweede Velthuizen keuken

Annet en William Jochemsen zijn geen onbekenden bij Velthuizen Keukens. Na hun verhuizing waren ze toe aan hun tweede Velthuizen-keuken. “Het huis was helemaal uitgeleefd. We waren toe aan een verbouwing. En omdat we goede ervaringen hadden met Velthuizen Keukens, zijn we weer naar hun toe gegaan voor een passende keuken. Velthuizen is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, maar wij hebben ervaren dat de kwaliteit hetzelfde is gebleven!”

Ruimte om te koken

De strakke landelijke keuken van de familie Jochemsen kent mooie details. De houten tafel en krukken passen perfect bij de donkere keuken. De zwarte kenmerken in de keuken maken het tot een modern geheel. “Ik wilde graag een donkere keuken met houten accenten, en we hadden bij vrienden de Quooker Flex gezien. Toen wisten we: die willen wij ook!” zegt Annet. Omdat het gezin de keuken intensief gebruikt is genoeg ruimte echt een must. “We hebben veel voorraadlades en een grote koelkast, deze is net als de rest van de apparatuur van Pelgrim. Daarnaast hebben we wat extra kasten. Op dit moment hebben we meer dan voldoende ruimte.” vertelt Annet.

Ook een verrassend keukenontwerp?Ricardo helpt je graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”