Familie Gouma uit Huizen

Bekijk foto's

Een rustige, haast serene uitstraling in deze moderne keuken

“Rechte lijnen en hoogglans wit voor de familie Gouma. De ruimte boven de kastenwand en koffienis heeft onze monteur afgetimmerd. Zo is het een strak geheel geworden. Persoonlijk vind ik het enorme eiland met bargedeelte erg mooi, het past perfect in de keukenruimte.”

Afspraak maken

Strak en tijdloos

De familie Gouma heeft een flinke verbouwing achter de rug. Wat begon met plannen voor een uitbouw eindigde in een totale vernieuwing van de woonkamer en de keuken. Er is een royale aanbouw geplaatst, een mooie visgraatvloer gelegd, schilderwerk verricht en uiteraard een fantastische keukenopstelling geplaatst. Het resultaat is een geweldige leefruimte met veel daglicht.

Luxe apparatuur van Neff

Deze moderne keuken bestaat uit een ingebouwde kastenwand en koffienis met daarbij een groot eiland waarop gespoeld en gekookt kan worden. De hoogglans witte fronten met het licht werkblad van composiet zorgen voor een rustige, haast serene uitstraling. Let ook eens op de verticale greeplijsten bij de hoge kastenwand, dit zorgt voor een mooi lijnenspel. De greeploos keuken heeft luxe apparatuur van Neff, zoals een stoomoven en een warmhoudlade. Ook de down draft afzuiging is bijzonder: deze gaat in werking zodra de afzuiging uit het werkblad komt. Ideaal!

Ook een moderne keuken?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp!”