Beperkte bereikbaarheid op 20 augustus i.v.m. Vuelta

Scroll verder
Scroll verder
Echt weer een toppertje, deze frisse pastasalade met veel verse ingrediënten en heerlijke honing-mosterddressing. Zeker tijdens warme zomerdagen is deze salade een absolute aanrader. Fris, bomvol smaak en ook nog eens voldoende vitaminen. Wat wil je nog meer? Deze pastasalade maak je heel eenvoudig met een aantal basisproducten. Verder voeg je allerlei groenten en dergelijke toe die je nog in je koelkast vindt. Zo krijg je een heerlijke ‘left over’ pastasalade die elke keer anders smaakt!
Vul een ruime pan met kokend water en kook de farfalle volgens aanwijzingen op de verpakking. Het is handig als je dit al even van te voren doet, zodat de pasta afgekoeld is zodra je het wilt gaan eten. Snij de appel, komkommer en de paprika in smalle reepjes, dit ziet er straks mooi uit in de salade. De cherrytomaten snij je in partjes en de rode ui in halve ringen. De augurken kun je iets fijner snijden.
Meng de afgekoelde farfalle door de gesneden groenten. Voeg de honing-mosterddressing toe en roer tot een smeuïg geheel. Schep een handje cashewnoten door de salade. Breng verder op smaak met de chilivlokken.
Verdeel de pastasalade over de borden. Neem de gerookte zalmfilets en ‘pluk’ deze met behulp van een vork uit elkaar. Verdeel de zalm over de borden. Garneer elk bord met Parmezaanse kaas en nog wat chilivlokken.