Ingrediƫnten voor het bladerdeeg borrelhapje met salami en kaas
Home Recepten Borrel Bladerdeeg borrelhapje met salami en kaas

Moeilijkheidgraad

Bladerdeeg borrelhapje met salami en kaas

15 minuten om te bereiden Voor 6 personen Print dit recept

Niets is lekkerder dan een luie borrelavond op de bank. Zeker als je een heerlijke borrelsnack binnen handbereik hebt! Deze snack maak je met vier heel eenvoudige ingrediƫnten, is snel klaar en hoeft maar even de oven in. Op die manier kan je extra lang genieten van je borrelavond.

Stap 1 |Ā Wat hebben we nodig?

  • Rol bladerdeeg (Tante Fanny)
  • Plakjes salami
  • Geraspte jonge kaas
  • Chilivlokken
  • 1 ei

Stap 2 | Beleggen & oprollen

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het bladerdeeg uit de verpakking en rol het deeg uit. Beleg het deeg eerst met de plakken salami en strooi vervolgens royaal de geraspte kaas erover. Rol het bladerdeeg op vanuit de lange kant en snij in plakjes van ongeveer drie centimeter.

Stap 3 | Even afbakken

Bekleed een bakplaat met een bakpapier en leg hier de bladerdeeghapjes op. Klop het ei los en besmeer de hapjes met het ei. Als laatste strooi je er nog wat chilivlokken over. Bak de bladerdeeghapjes met salami en kaas af op 200 graden in ongeveer 15 minuten.

Stap 4 | Borreltijd!

Laat de bladerdeeghapjes heel even afkoelen en leg ze dan op een mooie schaal. Serveer de hapjes met een schaaltje chilisaus om te dippen.

Geniet van je borrelavond!

Nieuwe recepten meteen ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.