Scroll verder

Bietenwrap met crispy chicken

Crispy chicken in een bietenwrap

Sinds er groentewraps op de markt zijn hebben wij al regelmatig geëxperimenteerd met allerlei ingrediënten. Natuurlijk kan je de wraps vullen met alles wat je lekker vindt en serveren bij de borrel. Maar ook als lunch is een wrap wat ons betreft een welkome variatie op je boterham met pindakaas. In dit kleurrijke recept gebruiken we bietenwraps en de knapperige kipbites van Mora, heerlijk!

 

Stap 1 | Wat hebben we nodig?

 

  • 6 bietenwraps
  • 1 verpakking Mora Crispy Chick’n
  • 7 el mayonaise
  • 5 el tomaten tapenade
  • gemengde sla
  • 1 kleine rode ui
15 minuten
6 personen
Ingrediënten voor een bietenwrap met crispy chicken

Stap 2 | Kip in de oven

 

Selecteer de hetelucht stand van je oven en verwarm voor op 220 graden. Leg de bevroren kip op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in de kipbites in 9 tot 10 minuten krokant. Zijn de kipbites al ontdooit? Dan kan je een kortere baktijd aanhouden.

Mora Crispy Chick'n gaat de oven in Martijn doet de kipstukjes in de oven

Stap 3 | Dressing en ui

 

Terwijl de kip in de oven ligt, maak je de dressing. Meng de tomatentapenade en mayonaise goed door elkaar. Leg de bietenwraps op het werkblad en bestrijk deze met de dressing. Verdeel over elke wrap een hoeveelheid sla. Snij de rode uit in halve ringen en verdeel deze ook over de bietenwraps.

Saus maken voor de bietenwraps Martijn maakt de saus voor de kipwraps Rode ui snijden Bietenwraps beleggen

Stap 4 | Kip uit de oven

 

Haal de kip uit de oven zodra het programma afgelopen is. Laat heel even afkoelen en leg op elke bietenwrap 3 kipbites. Rol de wrap stevig op en snijd ze in tweeën. Het is het mooist als je dit diagonaal doet, dan komt de inhoud van de bietenwrap net even wat mooier uit!

 

Geniet van je lunch!

Bietenwraps gevuld met krokante kip

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak