Zeghezoom

Landschappelijk wonen in Woudenberg. Door de unieke ligging op de grens van dorp en landschap is het mogelijk om hier een kleinschalig woonmilieu te maken met het accent op ‘landschappelijk wonen’. In Zeghezoom liggen de woningen verspreid langs de straat. De woningen zien er allemaal anders uit en hebben elk hun eigen charme. Achterin de tuinen staan boerenschuren, de kavels worden omzoomd door beukenhagen en tussen de huizen door vang je een glimp op van het landelijke gebied.

De woningen in Zeghezoom zijn als het ware over de locatie gestrooid. Dat zorgt voor een landelijk karakter, maar bovenal voor een vrij gevoel. Geen rijen woningen in je achtertuin, maar een combinatie van bomen, Hollandse luchten en her en der een trotse kap. Ga je voor een twee-ondereen-kap woning aan de rand? Of kies je voor een huis in het gezellige hart van het plan?

Bij dit project kun je voor de keuken ook weer bij Velthuizen Keukens terecht. Van landelijke keukens tot moderne keukens.We hebben ter inspiratie een aantal voorbeeldkeukens gemaakt. Zo krijg je een idee welke opstelling in de ruimte zou passen. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos en dat bespreken wij graag tijdens een vrijblijvend advies gesprek.

Terug naar overzicht

Een huis gekocht in dit project?Evert Jan helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Evert Jan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.