Scroll verder

Zeghezoom

Landschappelijk wonen in Woudenberg. Door de unieke ligging op de grens van dorp en landschap was het mogelijk om hier een kleinschalig woonmilieu te creëren met het accent op ‘landschappelijk wonen’. In Zeghezoom liggen de woningen verspreid langs de straat. De woningen zien er allemaal anders uit en hebben elk hun eigen charme. Achterin de tuinen staan boerenschuren, de kavels worden omzoomd door beukenhagen en tussen de huizen door vang je een glimp op van het landelijke gebied.

De woningen in Zeghezoom zijn als het ware over de locatie gestrooid. Dat zorgt voor een landelijk karakter, maar bovenal voor een vrij gevoel. Geen rijen woningen in je achtertuin, maar een combinatie van bomen, Hollandse luchten en her en der een trotse kap.

Bij dit project konden de kopers voor de keuken ook weer bij Velthuizen Keukens terecht. Van landelijke keukens tot moderne keukens. We hebben ter inspiratie een aantal voorbeeldkeukens gemaakt. Zo kregen de kopers een idee welke opstelling in de ruimte zou passen. Uiteraard waren de mogelijkheden eindeloos en hebben we verschillende unieke keukens kunnen creëren, zoals deze binnenkijker. Benieuwd wat we voor jouw nieuwe keuken kunnen doen, in een andere nieuwbouwproject of in je bestaande woning? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs!

Een nieuwbouwhuis gekocht?

Maak een afspraak!

Johan helpt je graag verder!


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook