Scroll verder

Siemens iSensoric: automatisch de beste resultaten

De laatste jaren is keukenapparatuur in een rap tempo ontwikkeld. Hierdoor krijg jij steeds meer controle over je oven, koelkast, vaatwasser en andere apparaten. Ook past het apparaat steeds vaker automatisch zijn processen aan. Het gebruik van sensoren, waarmee de apparaten belangrijke waarden kunnen meten, is daarbij erg belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meten van de temperatuur in de oven, de vochtigheidsgraad in de koelkast of een vaatwasser die het vuil detecteert. Siemens loopt voorop op het gebied van sensortechnologie. Met Siemens iSensoric creëer je vrijwel automatisch optimale resultaten!

Siemens iSensoric voor ovens

De heerlijkste gerechten dankzij Siemens iSensoric oven- en kookplaatsensoren

 

Je wordt automatisch een geweldige kok dankzij de intelligente sensortechnologie op Siemens ovens met iSensoric. De bakingSensor detecteert wanneer jouw zelfgemaakte deeg of taart klaar is aan de hand van het vochtgehalte in de oven, en past tijdens het bakproces automatisch de temperatuur aan. De roastingSensor daarentegen meet met een innovatieve thermometer de binnentemperatuur van uw vlees, ovenschotel, of andere gerecht. Halfgare gerechten zijn hierdoor verleden tijd.

 

Kook je liever op een kookplaat? Ook dan helpt Siemens iSensoric je verder. Dankzij de cookingSensor ‘weet’ de kookplaat wanneer de gewenste temperatuur in de pan is bereikt. Vervolgens blijft deze temperatuur behouden, waardoor iets laten overkoken verleden tijd is. Het laten aanbranden van vlees, vis of groenten komt ook niet meer voor dankzij de fryingSensor.

 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden over koken en bakken met Siemens iSensoric? Of ben je benieuwd welk apparaten over de verschillende functies beschikken? Bekijk dan deze pagina, of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Vaatwassersensoren van Siemens iSensoric

Siemens iSensoric houdt uw producten langer vers

 

Op koel-vriescombinaties met iSensoric van Siemens werken sensoren samen om de optimale omstandigheden voor jouw producten te creëren. Met hyperFresh houdt u uw producten in speciale laden drie keer zo lang vers, omdat de sensoren de luchtvochtigheid en temperatuur optimaal regelen. Daarnaast worden temperatuurschommelingen in de koelkast opgevangen door freshSense-technologie. En ook ontdooien is verleden tijd dankzij het noFrost-systeem.

 

Andere iSensoric technologieën waar verschillende Siemens koelkasten over beschikken zijn hyperFresh en de intelligente invertercompressor. Op deze pagina vind je meer informatie over deze technologie, maar onze adviseurs vertellen je er ook graag meer over.

Siemens iSensoric

Andere Siemens iSensoric technologieën

 

Naast ovens, kookplaten en koelapparaten beschikken ook onder andere afzuigkappen, vaatwassers en koffieapparaten over iSensoric technologieën. Zo stellen afzuigkappen met climateControl de afzuiging automatisch af op de stoomdichtheid en het vetgehalte in de keuken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom eens langs in onze showroom!