Graphite Grey geeft je NEFF keukenapparatuur een make-over

NEFF Graphite Grey: eigentijdse uitstraling van je apparatuur

Graphite Grey is een nieuwe lijn zijlijsten en handgrepen van de inbouwapparaten van NEFF. Dat klinkt misschien saai, maar dat is het zeker niet! NEFF heeft de laatste jaren namelijk ontzettend veel nieuwe functies aan hun apparatuur toegevoegd. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Slide&Hide ovens of de inductiekookplaten met Twistpad Fire. Deze unieke functies zijn geweldig om mee te experimenteren, en uit ervaring weten we dat dit koken veel leuker en de gerechten een stuk lekkerder maakt! Maar het oog wilt ook wat, en de bestaande RVS-kleurige zijlijsten en handgrepen passen niet meer in elk keukeninterieur. Trends veranderen en NEFF verandert mee, dus brengen wij je op de hoogte van de nieuwe Graphite Grey lijn!

Op de foto’s hierboven: links de ‘oude’ RVS-kleur, rechts de nieuwe Graphite Grey zijlijsten en handgrepen.

 

NEFF Graphite Grey: stijlvol en ingetogen

Na een langdurige focus op nieuwe kooktechnologieën was het voor NEFF tijd om zich te richten op het uiterlijk van hun apparaten. Onder andere de ovens, koffiemachines en afzuigkappen waren al langer zwart, maar beschikten nog altijd over RVS-details. Met de huidige trends past dat niet meer in iedere keuken. Daarom besloot het Duitse merk hun apparaten een make-over te geven, en de zijlijsten en handgrepen een grafietgrijze kleur te geven. Deze eigentijdse kleur staat prachtig in een zwarte of donkere kastenwand, maar zorgt ook voor een mooi contrast in een witte of lichte keuken. Daarnaast zijn de NEFF Graphite Grey lijsten erg neutraal; een zelfverzekerd uiterlijk dat niet schreeuwt om aandacht.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NEFF Nederland (@neffnederland)

 

Seamless Combination maakt het nóg strakker

NEFF vindt het naadloos integreren van keukenapparatuur in jouw keuken erg belangrijk. Daarom hebben zij jaren geleden de Seamless Combination geïntroduceerd. Met de Seamless strips combineer je twee appararaten die boven elkaar geplaatst zijn, zoals twee ovens of een oven en een warmhoudlade. De nieuwe NEFF Graphite Grey lijn is ook toepasbaar op de Seamless Combination strips. Deze oplossing biedt zowel eenvoud als elegantie.

Graphite Grey in onze showroom

Wij beschikken ook over twee ovens die uitgevoerd zijn in Graphite Grey! Daarom nodigen we je van harte uit om deze te komen bekijken in onze showroom. Vanwege de coronamaatregelen zijn wij voorlopig alleen op afspraak geopend. Via ons afspraakformulier maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Hopelijk tot snel!