Scroll verder

Ultiem gemak met de deur die verdwijnt: de NEFF Slide&Hide

Het plaatsen van ovens onder het aanrecht wordt de laatste jaren steeds minder populair. Een oven op armhoogte, bijvoorbeeld in een hoge kast, is een stuk overzichtelijker en beter voor je rug. Je hoeft namelijk niet meer te bukken als je bij jouw gerecht wilt. Het nadeel kan zijn dat je minder makkelijk bij je gerechten kan, omdat de deur in de weg zin. In sommige situaties worden zelfs krukjes gebruikt om beter in de oven te reiken, of erger: er ontstaan gevaarlijke situaties waarin je je aan de hete ovenruimte of -deur kan verwonden. Op dit probleem heeft NEFF een innovatieve oplossing bedacht: de Slide&Hide ovendeur. Maar hoe werkt dit systeem?

Dankzij Slide&Hide verdwijnt de ovendeur onder de oven
NEFF oven in gebruik

Slide&Hide: de ovendeur die verdwijnt

 

De Slide&Hide ovens en stoomovens van NEFF beschikken over een volledig inschuifbare deur. Deze deur is erg gemakkelijk in gebruik. Bij het opentrekken van de deur kun je deze in één beweging onder de oven schuiven. Hierdoor reik je gemakkelijk de oven in, en kun je beter bij je gerecht. Zo kun je deze, indien nodig, halverwege keren, of beschenken met boter en olie. Wanneer jouw maaltijd, taart of ander meesterwerk klaar is, haal je deze ook weer gemakkelijk uit de oven.

Gevaarlijke situaties zijn verleden tijd

 

Openstaande ovendeuren kunnen altijd problemen opleveren, ook als ze niet hoog geplaatst zijn. Bij laaggeplaatste ovens kun je bijvoorbeeld struikelen over een openstaande ovendeur. Ook komt het vaak voor dat, met name kinderen, zich stoten tegen een openstaande deur. In het ergste geval met hun hoofd. Met de Slide&Hide ovens van NEFF is dit verleden tijd.

Andere voordelen van de Slide&Hide

 

Naast een veiliger gebruik van je oven, heeft deze ovenlijn ook andere voordelen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je de ovendeur met één beweging onder de oven schuift. De deurgreep draait mee met je hand, en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast werkt het Slide&Hide systeem geruisloos; zowel het schuiven als het sluiten van de deur gaat net zo soepel als bij de andere ovens van NEFF. En met een oveninhoud van 71 liter is de Slide&Hide oven gelijk aan een traditionele oven.

NEFF Slide&Hide in gebruik
Dankzij NEFF Slide&Hide verdwijnt de ovendeur onder de oven

Meer informatie over deze ovens

 

Je ervaart het gemak van de Neff Slide&Hide ovens het beste door deze uit te proberen. We nodigen je dan ook graag uit in onze showroom, want wij beschikken over meerdere modellen met deze technologie. Onze adviseurs geven je dan ook graag meer informatie over Slide&Hide, zodat je kunt ontdekken of het iets voor jou is. Voor een persoonlijke benadering kun je het beste een afspraak maken.

 

In de vlog van Johan, onze inspirerende keukenboer, had hij het ook over een andere interessante technologie van NEFF: CircoTherm hetelucht. Het NEFF CircoTherm heteluchtsysteem garandeert een gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de oven, waarbij je tot wel vier gerechten tegelijkertijd kunt bereiden, zonder geur- en smaakoverdracht. Klik hier voor meer informatie over de CircoTerm-technologie van NEFF.

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook