Woningbouw

Is jouw bedrijf als projectontwikkelaar, aannemer of makelaar verbonden aan een nieuwbouwproject? Wij werken graag met je samen als keukenleverancier! Dankzij onze ruime ervaring bij allerlei soorten nieuwbouwprojecten weten wij waar onze partners én de kopers behoefte aan hebben.

Informatie voor
Aannemers

Bij het bouwen van nieuwe woningen komt een hoop kijken. Een goede samenwerking en kennis van zaken is dan ook van groot belang. Zo leveren wij heldere technische tekeningen aan. Mocht je toch vragen hebben, dan kun je altijd bij jouw vaste aanspreekpunt terecht.

Meer informatie voor Aannemers

Informatie voor
Projectontwikkelaars

Projectmatige nieuwbouw komt in alle soorten en maten. Grote nieuwbouwwijken, een appartementencomplex of een aantal vrijstaande woningen; wij hebben in alle soorten nieuwbouw keukens mogen realiseren. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Meer informatie voor Projectontwikkelaars

Informatie voor
Makelaars

Bij het kopen van een woning komt veel kijken, zeker wanneer het nieuwbouw betreft. We ontlasten de makelaar graag door alle keukengerelateerde zaken op ons te nemen. We benaderen de kopers actief om een afspraak te maken, zodat alle keukens op tijd geplaatst worden.

Meer informatie voor Makelaars

Referenties voor Woningbouw

Koningshof

OostStreeck

Poortgebouw Enka